Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bicicleta Antrenor Sweatband Nailon Sală De Sport Ciclism Sudoare Trupa Instrument De Fitness De Interior Instrument De Antrenament Echipamente Accesorii

    (3) 5
(3 Recenzii)

37.53lei 26.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w438743

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

7. Timp De Livrare:

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Garanție

Transport

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.semimaratonzalau.ro!

Bicicleta Antrenor Sweatband Nylon Sport Bicicletă De Ciclism Sweatband Instrumente De Fitness Antrenament De Interior Instrumente, Echipamente, Accesorii

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Returnare Și Rambursare

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

GARANȚIE EXPIRAT.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.semimaratonzalau.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

Feedback-ul

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Tag-uri: bicicleta antrenor sweatband, bicicleta antrenor sudoare garda, antrenor de nailon, Ciclism de interior, bicicleta sudoare, Sweatbands.

  • inteligent antrenor de ciclism: instrument de biciclete
  • Origine: China Continentală
  • Bicicleta de formare cu role: trainer bike
  • Numărul De Model: bicicleta antrenor
  • bicicleta stationara: bicicleta antrenor
  • Static biciclete: bandă anti-transpirație bicicleta
image

Anonymous

5
2022-12-07

“Aceasta este cea de-a doua coperta care le-am comandat de la acest vanzator. Repet ce am spus in primul meu comentariu: coperta corespunde exact cu fotografie de produs si descrierea lor. Este vorba despre 23 de cms largă în partea de sus, 58cms mult atunci când flasc (cu textile parte despre 43cms și elastic despre 15cms) și poate fi întins până la un maxim de 74 cms deși în acest moment benzi velcro nu ține foarte bine și au tendința de a se desprinde atunci când deranjat. Pentru a evita orice interferență atunci când de echitatie, puteți seta capăt al capacului care buclele în scaunul post redus. De asemenea, mi-ar echo recomandarea mea că capacul ar trebui să fie uscate și chiar spălate în mod regulat ca sudoarea cade și absoarbe în material. Ordinul a fost fără probleme și de livrare în 18 zile, astfel încât comunicarea cu vanzatorul a fost necesar. Eu sunt destul de mulțumit cu elementul cred că este bine în valoare de preț și nu ezita să recomande”

image

Anonymous

5
2023-01-06

“Livrare 7 zile Ne-am vinde pe piața internă, precum și. Transport gratuit de cost Selectați La Ali Este bine să folosiți”

image

Anonymous

5
2022-12-19

“Foarte bun, produs bun, recomand la vânzător serios și rapid”

Adauga Comentariul Tau Acum