Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Multi-Funcțional Dual-Ieșire Stimulator Muscular Zeci Acupunctura, Fizioterapie, Masaj Aparat EMS/Abs Masaj de Sănătate Arzător de Grăsime

    (2) 5
(2 Recenzii)

133.21lei 89.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w417673

Putere 17 D-rezistența de sarcină 1K

1. Aplicarea tehnologiei digitale, fizic factori de care are nevoie organismul uman într precisă a semnalului digital, atunci computerul bazat pe nevoile de corpul uman pentru tratament cuprinzător, pentru a asigura acuratețea de tratament, îmbunătățind considerabil eficacitatea tratamentului.

Principiul de tratament: 1. Laser Rihinitis aparate terapeutice se bazează pe medicina moderna si practica clinică de cercetare și dezvoltare de materiale semiconductoare laser terapeutic, instrumentul adoptă semiconductor produce Lumină lungime de undă de 660 nm, 8-12 mw scăzut vizibil laser de intensitate, iradiere, tratament în cavitatea nazală, activa circulatia fiziologie 2. Funcția, pentru a îmbunătăți proprietățile reologice de celule din sânge, pentru a îmbunătăți celule roșii din sânge, activitate biologică, reduce agregarea plachetara, astfel încât sângele Proprietăți reologice îmbunătățite, reduce vâscozitatea sângelui, sânge, grăsimi, colesterol, dilata vasele de sange, reglarea tensiunii arteriale, imbunatatirea microcirculatiei, efect evident la prevenirea trombozei . 3. Super-lumină de intensitate redusă poate, de asemenea, activarea anumitor receptori, produce efect fotochimic, face sângele gaze și substanțe nutritive creste metabolismul, este bun pentru sângelui de a transporta oxigen metabolismul, pentru a îmbunătăți organismul de oxigen și aportul de substanțe nutritive, pentru a îmbunătăți rezistența organismului la oxidarea și îndepărtarea de oxigen radical liber abilitate, pentru prevenirea și tratamentul bolilor de inimă capul vas de sânge, anti-imbatranire, a spori imunitatea, are efect bun, este potrivit pentru individuală și terapie de familie și de îngrijire a sănătății.Caietul De Sarcini: Nume: Multi-Funcțional Dual-Ieșire Masaj

Depozitare: a se Păstra masaj la îndemâna copiilor.Păstrați-l departe de un loc umed, la temperaturi ridicate, direct lumina puternică a soarelui, sau apă.Caracteristici:

Niveluri De Intensitate: 8 Nivele

Principala Unitate de Dimensiune: aprox. 134*64*20mm

Mașină de Curățare : Ștergeți aparatul cu o cârpă moale.Nu utilizați solvenți, gaze sau lichide volatile.

Metode de Depozitare și Întreținere:

Sursa de Alimentare: USB de Încărcare

2. Mare LCD ecran cu cristale lichide, inclusiv intensitate, funcție, modul de tratament, timp, Chineză și engleză sistem de afișare, meridian acupunctelor, etc., opt funcții proprii, ușor de operat.

4. Unic "regulamentul imunitar" funcția, de a spori și de a coordona rezistenta organismului, de a ajuta organismul uman pentru a depăși externe bacterii, virusuri și alți agenți patogeni.

Alimentare: 4,5 v AC

6. LCD meridian diagrama ghid de tratament.Alege diferite puncte de acupunctura pentru tratament în funcție de simptome, dacă aveți nevoie doar de masaj pentru a rezolva oboseala, atunci puteți alege acupoint în conformitate cu punctele de acupunctura sau, în cel dureros 7. Acesta conține funcția de masaj corp prin aceste electrod pad-uri, astfel încât mechine au două funcții, una se vindeca rinita nas grijă , celălalt este de masaj și relaxare corpul, Pachetul include:Cu cutie de vânzare cu amănuntul pachet 1 buc laser mechine 2 buc 4 moduri de Electrod fire 8 buc electrozi tampoane 1 buc cablu USB 1 buc linie laser 1 x manual de Utilizare engleză

Timer: 15 Minute

3. Utilizați infraroșu electrod de patch-uri, care acoperă o suprafață mai mare.

Frecventa: 1000Hz, 3000Hz

Tip baterie: Built-in 300mAh Baterie Reîncărcabilă Li-ion

5. Minunată combinație de forme de undă, așa că apreciez acupunctura, lovituri, masaj, ventuze, masaj, decopertarea sentiment adevărat.

Modul De Masaj: 8 Moduri(Acupunctura, Accident Vascular Cerebral, Masaj, Ventuze, Manipulare, Decopertarea, Greutate Reducerea, Regulamentul Imunitar)

Tag-uri: instrumente de masaj fizioterapie, marutaki masaj, adidas polo shockwave, aparate de masaj, zeci de mașini de mare, stimulator muscular massageador, baterie arzător de grăsime, vytra de îngrijire a sănătății, omul zeci, vecin stimulare.

  • Origine: China Continentală
  • Utilizare pentru: Nasul și masaj corpul
  • Nume De Brand: SALORIE
  • Cerere: Corpul
  • Alimentare: USB de încărcare
  • Certificare: Nici unul
image

Anonymous

5
2022-07-23

“Funcționează, de instruire în limba engleză. core lucru, am recomanda.”

image

Anonymous

5
2022-08-16

“A primit fara cutie”

Adauga Comentariul Tau Acum