Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Manual Boho-Hippie Extensii de Par cu Pene Clip Pieptene Frizură DIY Accesorii pentru Femei, Cadouri de Valentine

    (0) 0
(0 Recenzii)

16.20lei 14.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w41470

4. Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

🍃🍃Această pană bandă este atât de drăguț și la modă, puteți purta acest lucru ca un boem fata la parada de crăciun și de partid.Este foarte ușor de utilizat și nu are nevoie de alte instrumente.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.Picătură de transport maritim și en-gros:

2.Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând,vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

1. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.

🍃🍃Extensii de par lungime: aprox 25cm/10inch

🍃🍃Pene reale a produselor face frumos.perfect pentru femei și fete, cadou perfect pentru iubita, sotie, prietena, fiica, sau prieteni pentru Aniversare, zi de Naștere sau orice ocazii speciale.

🍃🍃De ambalare include: 1 Buc Extensii de Par.potrivit pentru fotografie, petrecere, nunta, performanta, cosplay, festivaluri, carnavaluri, bal mascat, etc.

2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile.

🍃🍃Culoare: Ca imagine arată.Mai multe culori face să se concentreze, și veți obține o mulțime de laudă.cu ușurință pentru a se potrivi capul, confortabil pentru a se potrivi pentru orice varsta.

2. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de expediere.

1.Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

Feedback-ul:

Shippingand politica de returnare:

3. Recomandat transporturi: www.semimaratonzalau.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid.

1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită.

Tag-uri: figurine boa hancock, boa bucată peruca, wow boa saci, boa lumina, boa pentru burlesc, boa eșarfă etsy, boa rochii, boa hangok figura, boa legenda pantofi, moa boa eșarfă.

  • Ambarcațiuni: Pur manual
  • Tip: Banda De Păr-Țesute Coarda
  • Culoare: ca imagine arată
  • Ambalare include: 1buc
  • Origine: China Continentală
  • Material: PENE
  • articol: Femeile Pene Agrafe De Par
  • Dimensiune: 25cm/10inch

Adauga Comentariul Tau Acum