Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Tampoane pentru urechi pentru Philips SHB-3175 SHB3175 Căști de Catifea Piele Pernițe Earmuff Înlocuire Pernă Acoperă Pernă

    (1) 4
(1 Recenzii)

53.54lei 48.17lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w405705

✔Lista element:1 Pereche de pernițe ( 2 buc ) (Nu sunt incluse căști)

※ Dacă Plata Eșuează, vă Rugăm să Schimbați Felul de a Plăti ※

✔Culoare:Negru / Gri

◇ Dacă orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Cere vânzătorului o întrebare", Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat, vă Rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

✔Stare:100% de brand nou și de Înaltă calitate & Nu original

✔Material:Piele Moale Și Catifelată Spuma Si Catifea Moale

※ Imagini De Produs Au Fost Luate În Natură ※

Promit:vă Rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ, 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra !!!

✔Se potrivesc pentru:Philips SHB3175 Căști.

Tag-uri: philips căști ph805, philips căști filipine, căști philiphs, philips sonicare pasta de dinti, straturi de căști philips, philips căști 61, esponja philips căști, philips căști sunet, philips earpjones căști, philips căști violet.

  • Tip De Element: Tampoane Pentru Urechi
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: IMTTSTR
  • Numărul De Model: pentru Philips SHB 3175 Cască Căști
  • Pachet: Da
  • Material: Piele
image

Anonymous

4
2022-09-07

“Tampoanele sunt placuta la atingere. Ele sunt de 3 mm mai mici in diametru decat cel original Philips tampoane (doar de remarcat), dar se potrivesc difuzoarele fine, care îi face să se simtă într-adevăr snuggly pentru urechile mele, pentru că ei sunt mai profunde decât cele originale (urechile mele sunt pe partea de mici). Livrarea a fost foarte rapid la fel de bine.”

Adauga Comentariul Tau Acum