Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mai nou design inox brațul robie cablajului cătușele brațul restricții bdsm fetish jocuri pentru adulți de sex produse pentru femei, barbat

    (0) 0
(0 Recenzii)

306.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w402212

Material: otel inoxidabil

Descriere Produs

Despre Livra bunuri

Fiecare produs este confidențială și nu va fi nici un model în ambalajul secundar.

Mai jos 2Kg, putem trimite E de pachete.

Lungime tija 39-50.5 cm

Mai nou design inox brațul robie cablajului cătușele brațul restricții bdsm fetish jocuri pentru adulți de sex produse pentru femei, barbat

Ordinea de probă este de 1-2 zile, ordine de vânzare cu amănuntul este de 1-5 zile, cea mai mare parte scopul este de 5-25 de zile, specifice pentru cantitatea este standard.

Suntem la negru împărat fabrica, situat în Hubei, China.Producția de jucării pentru adulți SM sex consumabile, produse din oțel inoxidabil, produse din piele, produse de cristal, de înaltă elastic sau adeziv, îmbrăcăminte și așa mai departe.Avem mai mult de zece ani de experiență de producție, mai mult de 1000 de produse stabile, și noile modele sunt actualizate în mod constant.

Inaltime :12cm

Pentru pachete de mai sus 2Kg, putem trimite DHL, linie specială de logistică, Yan Wen express, UPS-uri și așa mai departe.

China Post Înregistrate de Pachete, Yanwen Aeriene Înregistrate de Pachete, Yanwen Linie Specială de Urmărire Pachet, DHL și așa mai departe.

Dimensiune: inel Mic diametru 12.7*8.5 cm

Despre transport si ambalare

Despre companie

Clienții sunt cei mai importanți prieteni, ne-am trata cu cele mai sincere inima, dacă primiți orice întrebări sau probleme de calitate, vă rugăm să contactați-mă imediat, sau da-mi un mesaj si va voi face cu în timp.

Despre service

Mare inel cu diametrul de 20.5*8.5 cm

Dacă specificați logistica, nu putem trimite, vom schimba logistică, pentru a alege cele mai potrivite pentru cel mai rapid de livrare.

Tag-uri: cătușe bărbați, syssi robie, robie grea restricții, para, mobilier camera de zi, dominare sexuala femeie cizme, mănuși cu un deget padogrevam, top bdsm, bondage sex feminin, bandaj bdsm din oțel, curea de cauciuc sex.

  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: sm201006-6
  • Nume De Brand: Black Emperor
  • Sugestiv Sexual: No
  • Tip De Element: Jocuri Pentru Adulți
  • Obscene Imagine: No
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum