Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mare Simulare de Schelet Uman Silicon Femeie Fetish Picior Model de Pantofi Șosete Fotografie Fetișism Apreciere de Colectare

    (0) 0
(0 Recenzii)

450.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w40184

1. Fotografie vorba de bunuri reale...

ambalajul va proteja intimitatea personala

3. Scurt Timp de Procesare: odată ce plata este confirmat, vom procesa mai multe comenzi de la o dată

*Non-toxic silicon ,100% sigure ,sănătoase .

Picior lungime: 25cm, la stânga și piciorul drept, latime: 9cm, model inaltime: 18cm

★ Picior model produsul este clonat de la real Feminin' jos, produs de real model complet prezintă perfect textura pielii de modelul real.

2. Rapid și în condiții de Siguranță de transport maritim:EMS ,DHL..

*Foarte rezistent, nu se decoloreaza``pare foarte real.

produsul nostru

5. Politica De Returnare.Da restituire, dacă acesta este diferit de descriere.Restituirea nu este, inclusiv taxa de transport; elementele ar trebui să fie în starea inițială.

*unghiile de la picioare sunt suficient de ferm.

4. În timp util a comunica.Dacă aveți orice întrebări,pls nu ezitați să ne contactați,vă vom răspunde cât mai curând posibil.

prețul.este pentru un.pereche

*din Silicon ,nu din plastic moale [ept]:

Dintre toate modelele noi s-au vândut până în prezent, rare picioare mari în picioare de femei, picioarele sunt grăsuț și completă, arcadele sunt elegante, principalele vase de sange includ proiectarea de multe capilare, tranziție naturală de culoarea pielii, și tălpi de la picioare sunt de culoare roșie de sânge de culoare.Semiluna conturul unghiilor de la picioare sunt toate trase cu grijă de către pictor.Negru tehnologie similară cu portelan proces este folosit pentru a fixa culoarea, iar pielea este sigilat cu un strat de protecție pe stratul exterior.Obiectul real este uimitoare și complet oferă modelului o adevărată respirație~ de mai jos Să ne ținem respirația și încet aprecia șocant efectul de a aduce la tine!

★ Diferența cu TPE produse: ①looming vene si vasele de sange, cu reale culori, mai realist;②material: folosind platinum Lichid de silicon, rezolva complet problemele de calitate din materiale obișnuite, nu miros, nu este nevoie pentru a adăuga aroma pentru a acoperi mirosul, nici o scurgere.

*cele mai noi Avansate de ambarcațiuni.

*Talpa roz culori păstrarea pentru peste.

★Degetele de la picioare, Picioare de palmier, glezne-au Construit în os;Degetele de la picioare, Picioare de palmier, glezne poate fi îndoit și fixat postura ca va.

produs nou face după plata ,cele mai noi ..nu sunt folosite ..

*Nu există miros urât .

Tag-uri: vty barbati pantofi, piet manechin peruca, fetiș pantofi de brevet, saltele silicon picior, fata silicon picioare, 3m silicon picior, silicon picioare băiat fetish, silicon picior de lemn, fetish cizme cu toc, masaj picioare de silicon.

  • Numărul De Model: 40sizes
  • Gen: FEMEI
  • Stil: stand
  • Textura de material: Silicon
  • Manechin Tip: Inferioare A Corpului
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: 25cm
  • Caracteristic: nu otrava, Nici Un Miros, Nu Ulei
  • numele produsului: Simulat modelul picioare

Adauga Comentariul Tau Acum