Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Practic Cafea Capsule Deținătorul Turn Stea Timp De 40 Capsule Nespresso Cactus Turn De Depozitare Cafea Nespresso Pod Titular

    (0) 0
(0 Recenzii)

128.08lei 102.46lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39887

Culoare: Negru

Material: placare de fier

Greutate netă: 510.0 g/oz 17.99

Capsula de cafea cu suport clasic negru culoare și formă simplă poate fi plasat pe birou ca o modă decor.Especial sale mici detalii, cum ar fi cactus forma de design, poate arăta stilul său elegant și fermecător aspectul.

Caracteristici:

Domeniul de aplicare de O plicarea

Dimensiune: 42*19*10cm/16.51*7.47*3.93 inch

Tip: Capsula De Cafea Stand

Capsula de cafea rack este doar 16.51*7.47*3.93 inch(L*W*H), care poate stoca capsule de cafea la fel verticală.Deci, este compact și poate ajuta în mod eficient vă pentru a economisi spațiu.

1 * Capsula De Cafea Stand

Caietul de sarcini:

Pachet:

Mare C apacity

Elegant O aparențele

Capsula de cafea rack cu patru cactus forma de compartimente, care poate stoca 40 de capsule de cafea.Capacitate mare poate fi suficient de oameni mai mult sau mult timp pentru prepararea de cafea nevoie, de a face efort pentru a accesa capsula de cafea.

Cafeaua pod sertar este special conceput pentru cafea Nespresso capsule, care pot fi utilizate pe scară largă în casa, birou, bucatarie, cafenea, salon și așa mai departe.

Cantitate: 1 BUC

Capsula de cafea suportul este realizat din fier de înaltă calitate material și placat cu crom.Buna suprafață neagră deține un bun anti-rugina capacitatea, care este perfect pentru bucatarie.

Economie de spațiu

Capacitate: 40pcs Capsule

Chrome P latina

Tag-uri: plastic de aur suport tort, vty barbati pantofi, capsula de cafea er, keurig reutilizabile capsula de cafea, ceașcă de cafea dolce gusto, capsula de stocare titular, capsula nespresso filtru, folie de aluminiu dolce gusto, capsula narghilea, spirala de cafea pod titular.

  • Nr. de Niveluri: Cinci Straturi și mai Sus
  • Material: fier
  • Clasificarea: Non-pliere Rack
  • Utilizarea: alte
  • Dimensiune: M
  • Numărul De Model: Capsula De Cafea Stand
  • Tip de instalare: Tipul De Podea
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly
  • Aplicabile Spațiu: Bucătărie

Adauga Comentariul Tau Acum