Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

toată vânzare 8 pc-uri diferite stiluri de cateter/plug/sunete uretral jucării de sunet 100% din oțel inoxidabil de sex masculin dilatator,003#

    (1.00) 4.00
(0 Recenzii)

350.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w398263

1 set 8 buc

Feedback-ul:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

garanție și returnare și returnAfter-vânzare de servicii:

3 să ne Contactați prin e sau comerțul nostru manager înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

3 Produs de calitate program de procesare:

2 Om - deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul t de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Tag-uri: jucarii uretra de sex masculin, oamenii catetere sunete, copil de sex masculin set de vara, ppwerfull anal vibrator, uretral inel gol, nedefinit pantaloni, gonflabile uretral sunet, microfon copil de sondare, uretral prize set, uretral dilatator gaura.

  • Obscene Imagine: No
  • tip de produse: catetere uretrale
  • Nume De Brand: BEEGER
  • suprafața produsului: Buna
  • loc de facut: china guang zhou
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip De Element: Catetere Si Sunete
  • Dimensiune: 1 set
  • Numărul De Model: 003#
  • Sugestiv Sexual: No

Adauga Comentariul Tau Acum