Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Muntele Masina Telefon De Aerisire De Montare În Mașină Încărcător Suport Conceput Pentru Magsafe Incarcator Auto Telefon Doc De Încărcare De Încredere

    (1) 5
(1 Recenzii)

20.58lei 13.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39606

Culoare: Negru

Hands-free Design: 360° rotativ si pivotant articulație permite să se adapteze la cel mai bun unghi de vizualizare.

De înaltă calitate și Durabil: aerisire monta se face de puternice și durabile materiale de înaltă calitate.Robust și durabil materiale pot sprijini cu fermitate încărcător wireless pentru MagSafe, și vă puteți ridica sau pune-ti telefonul cu o singură mână, în timp ce permițându-vă pentru a conduce fără a fi distras.

Material: Silicon + ABS

Dimensiune: aproximativ 7.0*4.5 cm/2.76*1.77 în

Compatibilitate excelentă: aerisire muntele este conceput pentru incarcator MagSafe. (Vă rugăm să rețineți: incarcatorul nu este inclus)

Caracteristici:

Buzunar de Proiectare: aerisire muntele este economie de spațiu pentru a repara magnetic de siguranță incarcator, aducându-vă mai plăcută și în condiții de siguranță o experiență de conducere.

Lista De Ambalare:

Caietul de sarcini:

1*Aerisire de Montare în Mașină pentru MagSafe Incarcator(incarcatorul nu este inclus)

Ușor de instalat: Montați o nouă magnetic de montare în mașină în câteva secunde pentru a satisface cerințele de siguranță a dispozitivului pentru MagSafe.Acesta va fi ușor de instalat în cele mai multe standard de ventilație.Sau rupeți folia protectoare de la partea de jos a bazei sale, și de aerisire muntele poate fi ferm instalat pe orice suprafață netedă.

Nume: Air Vent de Montare în Mașină pentru Incarcator MagSafe

Tag-uri: magsafe auto universal holder, vsh magsafe caz, lenovo incarcator magsafe, beseus magsafe masina, mic telefon mobil cartela sim, jl subwoofer auto, magsafe titularii de telefon, magsafe samsung inele, standuri magsafe, baseus magsafe masina.

  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-07-29

“MARE ”

Adauga Comentariul Tau Acum