Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Transport gratuit 1 bucata 7/8EIA flansa conector cu M5 stocket

    (0) 0
(0 Recenzii)

367.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39436

Societatea a trecut ISO9001:2000 de calitate managementul sistemului de certificare în 2001,și a început să folosească software-ul de gestiune ERP de a organiza producerea de control din 2006.

• Pe termen lung,puternic și constant furnizarea de capacitatea de

VSWR

Zhenjiang WORLDPEAK electronice produse co.,ltd este situat Jingkou Drum,zhenjiang City, Provincia jiangsu, China.

• Puternic de promovare a vânzărilor politica

Produsele noastre au fost exportator la Est Europ, Weatern Europa ,orientul mijlociu, Africa, Asia de Sud-est.

50Ω

≤ 1.3

≥10000MΩ

Placat cu nichel

Durabilitate(împerecheri) >500 de cicluri

O-ring de etanșare

Putem face acest lucru:

Material și placare

R: În general, dacă utilizați client de brand, vom cere cel puțin 500~800pcs, acest lucru ne poate negocia.

Q: Puteți trimite un eșantion pentru a ne dezvolta?

PTFE

Material

Placat cu argint

• Face ca cerințele dumneavoastră de pe pachet,brand sau alte modele

Alama

Electrice

Interval de temperatură -55°C~+155°C

Izolator

Q: Cum ai rezolva după vânzarea de servicii?

6146 silastic

• Va putem oferi un bun survice

Aliaj de cupru

Livrare

Rezistență de Contact

-centrul de contact

De 7/16 serie de nume de unități de dimensiuni metrice de conector interfata: 7mm OD de interior de contact, 16 mm ID de contact exterioară. 7/16 conectori sunt proiectate pentru utilizarea în sisteme de comunicații cu niveluri de putere de 100 de wați pe canal.Mult timp popular în Europa, 7/16 interfață a câștigat acceptare în U. S. pentru capacitatea sa de a funcționa la valori crescute niveluri de putere.rnDeutsh Industrii Norma (DIN) este o abreviere pentru standarde germane care se aplică 7/16 conectori și câștigă acceptare la nivel mondial.Există trei familii de 7/16 DIN conectori: cablu ondulat (ambele Inelar și Superflex), standard de conectori de cablu, și personalizate.

A: Acest lucru vă rugăm să întrebați în primul rând, produsele pot trimite o dată a primi un depozit.Dacă utilizați client marci, vom lua un 3-5days pentru a pregăti materialele și producția de masă.

placare

Compania noastra

Serviciile Noastre

Rezista De Tensiune

Mecanice

Tensiune De Lucru

≤ 1.2

RF coaxial conectorii sunt cel mai important element în sistemul de cablu.Ondulat cupru cabluri coaxiale au potențialul de a furniza toate performanțele sistemului dumneavoastră necesită, dar ele sunt de multe ori limitată de performanța de conectori.Ondulat conectori au fost proiectate de la zero pentru a oferi o performanță optimă, păstrând în același timp ușurința de instalare.Inter-modulare distorsiune, o preocupare majoră în ziua de azi sistemele de comunicații, este constant scăzut cu acești conectori.Spectacol tipic este -125 dBm (-168 dBc).Amphenol in-house IMD capabilitate de măsurare ne dă capacitatea unică de a înțelege efectele conector elemente de design de pe IMD generație astfel încât să ne putem proiecta cele mai bune performante conectori în industrie

• Timp de livrare: 1-2 zile lucratoare

De mediu

4000V rms

Cooperarea noastră și profesionale internaționale companie de logistica, rapid, sigur, ieftin, lasa încrederea clienților.

CECC22230/DIN47297

Transport gratuit 1 bucata 7/8EIA flansa conector cu M5 stocket

-exterior de contact

Rezistenta de izolatie

Ambalare Si Livrare

Q:ce e compania ta MOQ?

Procesul nostru de producție este în conformitate cu standardele internaționale,produsele îndeplinesc IEC și MILIOANE de standarde tehnice de throngh teste de performanță pentru autoritățile,utilizate pe scară largă în domeniul comunicațiilor.

O: bun venit OEM și ODM.

Personalizare avantaje performanță Fiabilă Perfect sistemul de management al producției (iso 9001,iso 14001) avem experiență despre componente RF mai mult de 20 de ani de Experiență R&D de personal.Toate Bunurile vor fi testate înainte de expediere servicii de OEM/ODM sunt disponibile.

Drept

Q: compania dumneavoastră Poate accepta personaliza?

Impedanta

Piesa face parte

Descriere Produs

• Răspunde asap.(va răspunde 10-20 de minute pe baza de nevoie.)

A: Acest lucru vă rugăm să ne contactați pentru asistență tehnică dacă aveți lucrătorii știu cum de a repara.Dacă nu aveți ingineri, vă rugăm să trimiteți înapoi elemente, putem repara articole pentru tine.

2700V max

FAQ

• Pierderi reduse Superflexible Asamblare Cablu Cu Conector fabrica vinde direct

Alamă sau Bronz Fosforos

≤5mΩ

A: Da, putem.Proba poate trimite o dată vă întreb pentru el, dar va cere un eșantion taxă.Proba taxa se va întoarce înapoi în viitor ordine.

Principalele produse sunt RF coaxial conectori,ansambluri de cablu,total mai mult de 20 de serii , aproximativ 2000 de soiuri,N,BNC,TNC,SMA,SMB,L9,MCX,7/16DIN, CC4,MMCX/FME/QMA și așa mai departe.

Specializata in proiectarea,cercetarea,producția și vânzarea de o varietate de RF coaxial conectori si cablu coaxial rf,compania noastră a avansat tehnica,perfect și complet testarea înseamnă și 100-pat CNC marinescu echipamente.

Q: Ce este timpul de livrare?

Canon nostru este "Calitativ este primul,clientul este rege",exportăm produsele noastre în multe țări și se bucură de o înaltă reputație atât acasă și în străinătate.

Tag-uri: episcopul briggs caz de telefon, caz de telefon pqstel, bch samsung caz, markus martinus telefon samsung, caz de telefon dayanuklu, caz de telefon ayfot, cendric caz de telefon, telefon samsung note205g, huayei caz de telefon, cazul samsung j701fdc.

  • Corp placat cu: Tri-Metal
  • Numărul De Model: 7/8EIA
  • Flanșă: 4 Găuri
  • Pot fi personalizate: Da
  • Material: Alama
  • de sex feminin sau masculin: De sex masculin
  • Tip: 7/8EIA
  • Nume De Brand: WORLDPEAK
  • Soclu placat cu: Placat Cu Argint

Adauga Comentariul Tau Acum