Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Tava Decor Tava Organizator Cosmetice Cutie De Depozitare Decorațiuni Interioare Placă De Cafea Lumânare Rack De Stocare Desktop Rotund Raft

    (0) 0
(0 Recenzii)

171.49lei 63.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39280

C) În 20-40 zile lucrătoare de la China Post Airmail, rusă de stat, de obicei, nevoie de mai multe zile.

B) 6-15 zile lucrătoare furnizate de către EMS

De măsurare manual poate provoca dimensionale abateri (pozitive și negative variații de 1-2cm), diferenta de culoare este din cauza unor factori, cum ar fi afișarea, vreme, iluminat, etc. Imaginea va avea culori diferite pe diferite ecrane, dar numai mici diferențe, vă rugăm să nu înțeleagă că produsul este afectată.

Culori: Clar, Verde, Gri, Maro, Albastru.

Caracteristică:

3. Aplicabile faptei: Decorative desktop finisare tava pentru living, masă de cafea, sala de mese, bucatarie, baie, dormitor, dressing-masă.

E) nu Suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport.

3) timpul de Livrare:

Material: plastic

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

2) Servicii de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

1. Tava este fabricat de înaltă calitate din material plastic, cu un mâner rotund de design, durabil, și placă transparentă cu cristale-ca luciu.

Dimensiune: așa cum se arată

2. Multifunctional: poate fi folosit pentru decorarea acasă tăvi, și poate stoca, de asemenea, produse cosmetice, bijuterii, cafea, snacks-uri, fructe, sfesnice, diverse, etc.

4. Mâner dublu design, stil modern tava este potrivit pentru orice decor, este iubit de designeri de interior și iubitorii moderne cu ochi-prinderea aspect si design unic.Combina incredibilă măiestrie cu un aspect unic.

A) a Finalizat în decurs de 4-10 zile lucrătoare de UPS / Fedex

1) Ne va livra în termen de 3-5 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea de comandă) de la primirea de plată

Caietul de sarcini:

D) le va livra la tine în funcție de locația dvs. și logistica metoda pe care o alegeți, și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.

Lista De Ambalare: 1* Tava De Stocare

Tag-uri: tava decor tava organizator cosmetice cutie de depozitare, Tavi Decorative, Tava De Servire, organizator din plastic, platou cu fructe uscate, vanitatea tava.

  • Plastic Tip: PS
  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Stil: Stil Modern
  • CN: Zhejiang
  • Picătură Navă: Picătură de transport maritim stocare tava
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Origine: China Continentală
  • articol: tava de stocare
  • Tip: Tăvi De Stocare
  • Funcția: decorative tava
  • Material: Plastic, Casa De Stocare

Adauga Comentariul Tau Acum