Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Zâmbet Corector Buzele Masaj Slim Practicanta de Silicon Anti Îmbătrânire Față de Femei Rid Anti Rermoval Celulita Buze Slăbire Tra Q8W9

    (2) 5
(2 Recenzii)

4.00lei 2.73lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w388628

dacă în fața oglinzii, în baie sau în orice alt moment convenabil în fiecare zi.

100% noi calitate

Comentariu:

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

1*Zâmbet Corector

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi substituții.

Descrie:

Culoare: trandafir roșu, roșu, roz, negru, mov, galben

Caracteristici:

Cum să utilizați:

Material: Cauciuc Siliconic

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

Pachetul Inclus:

3. SKU culoare este culoarea ambalajul produsului

Lupta impotriva ridurilor din jurul ochilor și de a ajuta forma generală de fața ta,

La doar 3 minute pe zi este tot ce ai nevoie; pop în matriță și apoi face mișcările gurii.

Mișcările sunt date de încărcare suplimentar de mucegai, forțându-totul pentru a lucra un pic mai greu și care rezultă în mai tineresc, vibrant se confruntă.

Tag-uri: lip shaper, barbia dubla fata mai subtire, cauciuc fata, gura masaj practicanta mustiuc de cauciuc siliconic, fata musculare.

  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Nume De Brand: VIBRANT GLAMOUR
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
image

Anonymous

5
2022-11-01

“Acest produs funcționează și am văzut rezultate după 3 săptămâni de utilizare de zi cu zi cu fidelitate de 15 la 20 de minute de fiecare utilizare. Cel mai bun și mai confortabil de utilizat în timp ce scăldat în cada de baie sau de duș de când se păstrează buzele deschise care rezultă în mocnită saliva. De compensare treptat ridurile din jurul meu obraji. Am comandat un al doilea unul de la același vânzător. Produs și vânzător recomandat.”

image

Anonymous

5
2022-12-05

“Acest magazin este notoriu pentru întârzierea de transport maritim. Produs de la acest magazin este doar pentru că a fost lăsat afară din ultimii Ali express combinate de livrare datorită târziu de transport maritim în ultimii ordine. În cele din urmă a venit dupa o luna si cinci zile, datorită târziu de transport de la vânzător.”

Adauga Comentariul Tau Acum