Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12Pcs fără flacără Lumanare LED Lumina cu Telecomanda si Timer Electronic Pâlpâie timp Tealight Acasă Nunta Petrecere de Ziua Decor Romantic

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

368.64lei 180.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w376233

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

Descriere

1.Dacă alegeți pentru a navei din China, o nava de pe www.semimaratonzalau.ro Standard de Transport maritim; dacă alegeți pentru a navei din străinătate depozite, ne va livra locale logistica de livrare.

2.ÎNAINTE de a părăsi feedback-ul negativ.Vă RUGĂM să ne contactați în primul rând, și ne poate ajuta să rezolve problema.

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

4.Control De La Distanță Și Funcția Timer

Aceste uimitoare fără flacără lumânare fi un veritabil ceara pilon corpul și Led-uri care dau pe cald, natural-în căutarea luminii.Prietenii tăi, probabil, nu va fi chiar posibilitatea de a face diferența între acestea și lumânări adevărate, fără a lua o privire mai bine!

2. Frumos Si Realist Uite

Dacă doriți să creați un ambient cald sau chiar atmosfera romantica, acestea sunt lumanari perfect pentru tine.Frumoasa, naturala-hued de lumină emit este modul perfect pentru a stabili starea de spirit.Luminează-i și adăuga unele condiment la petreceri, mese festive sau sarbatori!

3.Ne străduim să facem mai bine și să te simți mulțumit!

Împreună cu ceară adevărată pilon CONDUS lumânări fără flacără, veți primi două convenabil 10-cheie controler de la distanță, care vă permite să setați lumânări pe un 2, 4, 6, sau 8 ore timer.Doar seta contorul de timp funcția și bucurați-vă de seara - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trecerea ei pe mai târziu!

2.Comanda dvs. este în general expediate în termen de 24 de ore, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

5. Ambient sau Atmosfera Romantica

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

1. Un Decor Frumos pentru Fiecare Casă

Despre Feedback-Ul

Lumanari de iluminat în casa ta poate fi periculos, dar n-ai nimic să se teamă de acestea.Acestea sunt 100% în condiții de siguranță și complet fără flacără.Toate lor de lumină și luminozitatea vine si de la baterii becuri cu LED-uri, astfel încât acestea sunt un mare și în condiții de siguranță o alegere, chiar și pentru familiile cu animale de companie și copii mici!

3.Nici Flăcări Deschise & Pericol De Incendiu

Despre Transport

Despre Service

1.Confirmarea dvs. va fi foarte apreciat după primirea elemente.Odată ce ați primit produsul, sper că ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele).

3.Nimic vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți,vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Premium fără flacără lumânare setul include 12 real ceara lumanari pilon, Trei 3.9", Trei 4.7", Trei 5.9", Trei 6.9" gros lumanari si doua telecomenzi.Designul elegant este perfect pentru orice spațiu, și va completa orice stil de decor într-un mod minunat!

  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Certificare: RoHS, ce
  • Garanție: 1 An
  • Material: PP/Plastic
  • Lumanari/Lumanare LED/Lumânări fără flacără: Lumanari Decorative/Baterie Lumânare/Lumanari Electronice
  • suport: En-Gros/Dropshipping/Retail
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Lungime: 3.9inch/4.7inch/5.9inch/6.9inch

Adauga Comentariul Tau Acum