Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Korg microKEY25 microKEY2-37 Powerable USB MIDI Keyboard Controller Sintetizator Tambur de Cablu Electric Pian Digital, iPad, mac, pc

    (1.00) 5.00
(0 Recenzii)

569.75lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w37532

Pachetul include: Korg microKEY/ microKEY2 37 *1 buc

Proporțiile de clapele albe și negre a fost ajustat pentru redarea optimă, ușor chording, rapidă și o expresie de lucru; atenție deosebită a fost acordată la atingere și joacă simt."Cascada de tip" keyboard îl face ușor pentru a juca glissando-uri.Această tastatură va transmite cu exactitate dinamica performanța software-ului.

De Control, care este convenabil simplificată

Korg microKEY

microKEY2 37

Un simplu, design simplu, compact, și ușor de conectivitate a făcut prima generație microKEY o serie de bestseller-uri.A doua generație microKEY gama păstrează acele atribute și adaugă iPad și iPhone sprijin*, plus o pedala damper jack pentru a îmbunătăți performanța.

MicroKEY USB MIDI keyboard familie s-a extins!Partenerul perfect pentru PC-ul pe bază de producție de muzică sau de performanță este acum disponibil cu 25 de taste

Subțire, ușor, alimentata prin USB si compatibil cu toate bazate pe calculator software-ul de muzică, microKEY este o modalitate foarte bună de a crea dvs. de producție de configurare.MicroKEY caracteristici viteza-sensibile Natural Touch mini-tastatură, care a fost aclamat pe instrumente, cum ar fi microKORG XL și microaranjorul.

Tag-uri: carplay jeep commander, 1 sintetizator caz, mini pc gamer mini pc, pian digital 2000, casuel fusta midi, woyo controler de la distanță, ali fusta midi, retro ceas de buzunar bărbați, caz gazdă, korg sintetic.

  • Tip: tastatura
  • Nume De Brand: korg
  • Numărul De Model: microKEY25 microKEY2-37

Adauga Comentariul Tau Acum