Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Autentic Autorizat Death Note Curea de Gât Lanyard-uri Breloc Carte de IDENTITATE Trece Bloca Coarda Arcan Snur breloc Cheie Inel Titular

    (2) 5
(2 Recenzii)

54.15lei 48.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w37295

Cumpărătorii pot retur produs(e) pentru o rambursare în termen de 7 zile de la data la care articol(e) au fost primite, iar cumpărătorul este de a permite returnarea costul de transport maritim.Elementul(s) trebuie să fie returnate în aceeași stare ca după ce a fost livrat.

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

Autentic Autorizat Death Note Curea de Gât Lanyard-uri Breloc Carte de IDENTITATE Trece Bloca Coarda Arcan Snur breloc Cheie Inel Titular

1.Costul De Transport Maritim:

Suntem O Fabrica Care Furnizează Direct Anime Costume Autentice Cu Autorizația ,Am Deja Angajate În Costume De Producție Începând Cu Anul 2013 , Calitatea Este Sufletul Întreprinderii Noastre.

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

2.Du-te la pagina următoare, puteți vedea detaliile costul de transport maritim de fiecare logistic metode în selecție.

Cumpărătorii pot returna produsul(s) pentru o rambursare dacă nu sunt descrise sau cu probleme de calitate în termen de 7 zile de la data la care articol(e) au fost primite.Cumpărătorul este necesar pentru a permite returnarea costul de transport maritim, în funcție de starea de element(e) primite.

Plata

DESCRIERE

Transport

Selectați cantitatea în primul rând, apoi faceți clic pe țară prin intermediul logistic metode în pagină.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Feedback-ul

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.semimaratonzalau.ro, cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transfer bancar).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de DHgate, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

SATISFACTIA CLIENTULUI

Politica De Returnare

Tag-uri: curea de gât lanyard-uri breloc, cutia misterelor telefon, anime încărcător, mister cutie electronic, death note, Anime.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
image

Anonymous

5
2022-10-18

“Îmi place ! E exact ce poza descrie. Daca esti un fan death note ar fi un obiect uimitor pentru a avea ”

image

Anonymous

5
2022-07-25

“Eu sunt foarte fericit cu comanda mea, este perfect am ajuns mai devreme decât era de așteptat, o atenție deosebită va cumpăra cu siguranță din nou, este pur și simplu perfect.✨”

Adauga Comentariul Tau Acum