Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Din Oțel Inoxidabil Termose De Înlocuire Capace Cu Paie De Silicon, Inel De Etanșare Balon Cupa Sport Sticla Pentru Apa Capac De Acoperire Accesorii

    (2) 3
(2 Recenzii)

29.34lei 17.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w369503

Pai capacul doar sare în sus și se bea imediat.Clapa capac flip top și sip prin gaura.Puteți deșurubați capacul pentru a adăuga apă în mod direct.

2 buc de plastic vid sticla capace de etanșare din silicon spill-proof rezistent la stropi de paie-friendly acoperi sau clapa înlocuirea capacului accesorii.

2 buc de Plastic Vid Sticla Capace de Silicon de Etanșare Inel de Spill-Proof Rezistent la Stropi de Paie-Friendly Acoperi sau Clapeta de Acoperire de Sticlă de Apă de Înlocuire Accesorii

Material : Plastic, Aluminiu, Silicon

Dimensiuni :

Fabricat din plastic de calitate alimentară și material silicon, non-toxic, fara miros, durabil pentru mult timp de utilizare, complet sigure de a utiliza.

Culoare : Multicolor (ca imaginile prezentate)

Marginea paharului capacul este captusit cu o garnitura din silicon pentru a preveni stropi și scurgeri de când cupa este predat, că etanș menține băutura izolate mai mult.

Pai Capacul (L x Diametru): 6.3x2.5cm/ 2.52 x1 inch; Paie Lungime: 13.2 cm/5.28 inch

Stare : Brand New

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Setul Include : 2 Huse

Caracteristici :

Clapeta de Acoperire (L x Diametru): 6.4x3cm/2.56x1.2inch

Vă rugăm să rețineți că formalitățile de check detalii și produs înainte de plasarea unei comenzi.Vă rugăm să nu se înmoaie aceasta cupa capacul în apă clocotită.

Tag-uri: pai metal paie, sierra cupa din piele acoperi, carabină waterbottle, grăsime din oțel inoxidabil paie, lacos copilul capace, vaza 1 capac, violet metal paie, pliabil cupa capac, acoperi bea iubesc, silicon cupa measureing.

  • Tip De Element: Capace
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic, Aliaj, Silicon
  • Setul Include: 2Pc Acoperă
image

Anonymous

5
2022-10-21

“Ele sunt identice la publicat”

image

Anonymous

1
2022-09-10

“Voi aduce asta a fost o dimensiune, și se pare că sunt mici”

Adauga Comentariul Tau Acum