Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

DECKAS Eliberare Rapidă Frigarui din Oțel Inoxidabil Preț Scăzut Clearance-ul de Biciclete Butuc Roata Frigarui de Eliberare Rapidă MTB Biciclete Rutier Parte

    (4) 3.5
(4 Recenzii)

78.78lei 23.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w357396

Culoare: Negru/rosu/albastru/titan

【👍Ușor de instalat】: Nu sunt necesare unelte, demontarea sau montarea roților doar de mână și, în câteva secunde.Este atât de convenabil pentru a repara biciclete sau de a face întreținerea de rutină cu aceasta bicicleta eliberare rapidă osie.

Nume: de Înaltă rezistență eliberare rapidă

【👍Compatibil】: Compatibil cu mountain bike care cadru este de 100/135mm (3.94/5.31 in).Potrivit pentru aproape toate biciclete de munte.

🌟Sfat: 1 set include 2 rapid maneta de eliberare, pe scurt, este pentru roata din față și mai mult unul pentru roata din spate.Roșu și Negru a alege.

Caracteristici

DECKAS din Oțel Inoxidabil de Eliberare Rapidă Frigarui Bicicleta Butuc Roata Frigarui de Eliberare Rapidă MTB Biciclete Rutier Parte Preț Scăzut Clearance-ul

Descriere Produs:

Aplicare: mountain bike

【👍Ceea ce veți obține】: 1 pereche de bicicleta butuc roata eliberare rapidă șurub pârghie puntea setați culoarea pe care o alegeți, inclusiv 1 bucata fata de biciclete băț de eliberare rapidă și 1 piesă din spate bicicleta băț de eliberare rapidă.

Material: otel inoxidabil/aliaj de aluminiu/cupru

Greutate: aproximativ 85g (o pereche)

Brand: DECKAS

【👍Material】: ax din oțel Inoxidabil, aliaj de aluminiu maner mașină de spălat și nuci.De înaltă rezistență, ușor și durabil.Doar 85g pe set, fiecare set include 1 pârghia fata si 1 spate maneta.

Tag-uri: arc de carbon 36 de gauri, aripi de eliberare rapidă, deckas gratuit, rapid seama de biciclete, carbon roți excentrice 29, puntea scx10 rulmenti, runda frigarui broșe, cârlige de eliberare rapidă, eliberare rapidă garnituri, autocolante de biciclete cube reation.

  • Utilizarea: Biciclete Rutiere
  • Nume De Brand: SWTXO
  • Brand: DECKAS
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

1
2022-07-18

“Arata implacabil. Problemele vin atunci când InTouch-le și încercați să le folosească. -Strans-montaj poziție de Manet este prost conceput. Atunci când închideți mânerul în sus, opriți de strângere de blocare și trebuie să ajung stoarcere blocare. Nu are sens. -Pictura este foarte unresistant. Prima strâns deja sare vopseaua. -Și în cele din urmă axe au o măsură similară, care nu a mi-a servit pentru roata din spate. Am un sentiment ca am aruncat banii. ”

image

Anonymous

5
2022-09-23

“Am primit același dar de rambursare a făcut la fel de 5 stele”

image

Anonymous

3
2022-07-22

“Descrierea nu corespunde primit, axele nu sunt din oțel inoxidabil.”

image

Anonymous

5
2022-08-04

“De Bună Calitate”

Adauga Comentariul Tau Acum