Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

Original Xiao Mi Comprimat Înlocuirea Bateriei BN80 Pentru Xiaomi Pad 4 Plus Comprimat 4 Plus Mare Capacitate 8620mAh Baterii +Instrumente de Kituri

    (0) 0
(0 Recenzii)

96.86lei 86.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34662

1* Truse De Scule

1* baterie

Feedback-ul

2. Pentru toate produsele returnate, cumpărătorii TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

1. Acest produs are 12 Luni de garanție.

Ceea ce este în colet?

Repetați pasul de mai sus de două ori, puteți obține cel mai bun efect de utilizarea bateriei.După a patra de încărcare de numai 4 la 6 ore la o singură încărcare.

Se Întoarce Și Garanție

Important:

1*Clei Autocolant

Baterie Tara de Origine: China

Acest produs este asigurat că acesta este achiziționat de la Xiaomi producătorii de telefoane mobile accesorii canale de vânzare , absolut 100% original, autentic.

Vă rugăm să rețineți:

Acest magazin toate bateriile de sprijin ridicata cantitate

Compatibil cu: XIAO MI Comprimat de 4 Plus/ P ad 4 Plus /pad 4plus

Vă rugăm să completați în receptor numele complet ca urmare a noii politici vamale ruse de

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional, în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, www.semimaratonzalau.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Capacitate baterie:8620mAh

1 100% Original Xiao Mi înlocuire a bateriei și capacitatea reală și mai Nou bateria.Noile baterii Litiu-Ion trebuie să fie COMPLET ÎNCĂRCATĂ și DESCĂRCATĂ COMPLET de 2 până la 3 ori, înainte de a fi pe DEPLIN cu aer CONDIȚIONAT.

2.Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client, cu toate acestea, un accident se poate întâmpla uneori, va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi un feedback negativ.

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

Atributele produsului: 100% Original, Autentic

După ce a primit baterie noua, vă rugăm să nu se grăbesc pentru a reîncărca.În primul rând în Interiorul bateriei rămase de putere este utilizat în întregime , apoi continuă taxa de șase până la opt ore .

Acumulator Model: BN80

3 W holesale vânzător sunt salutat călduros.Dacă pentru modele mixte , Pls contactati-ne înainte.Prețul va fi mult mai rezonabil!

2 oferim calitate original și 1 an garanție, Dacă nu sunteți mulțumit, nu lăsați feedback-ul negativ în represalii pentru un produs defect sau ceva ce nu se așteptau.Pls contactati-ne !!Satisfactia clientului este prioritatea noastră.

Tensiune limită: 3.85 V

Tag-uri: baie xiaomi oficial, xiaomi mi automatizare acasă kit, xiaomi mi x instrument, xiaomi oficial cana, xiao mi prosop, xiao mi bărbații kit, xiaomi mi apple kit, xiao mi tastatură, trimmer xiaomi oficial, xiaomi oficial chilotei.

  • Original sau Nu: Original
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: BN80
  • De Certificare A Calității: ce, RoHS, DEEE, UL, pse, ETL, FCC, AMS, GS, KC, CB, CSA, EMC, SASO
  • Nume De Brand: XIAOMI
  • Capacitate baterie(mAh): Mai presus de 5000mAh

Adauga Comentariul Tau Acum