Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lac de unghii Lichid Coaja de Pe Banda a Proteja Lac Lipici Anti-deversare de Latex Rapid de Ingrijire a Pielii Uscate Nail Art Manichiura Instrument de Adeziv Strat de Bază

    (0) 0
(0 Recenzii)

5.46lei 4.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w330777

Nail Art Preaplin De Protecție Lipici*1

4、Scurgeri de Protecție: capacitatea este De 5ml, care ajută la colorarea și previne în mod eficient lacul de unghii de la scurgerea din lateral.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Caietul de sarcini:

3、Utilizate pe scară Largă: Ușor de coaja si curate, foarte potrivite pentru unghii de imprimare, apă marmorat, degradeuri și bureți.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Notă:

1、Ușor și Rapid: rapid și ușor de unghii lichid bandă poate fi folosit ca o barieră sau capac de protecție din jurul unghiilor pentru a proteja cuticulele de lustruire.

Capacitate 5ml

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Produs dimensiune: aproximativ 6*4*2 cm/2.36*1.57*0.79 în

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Lista De Ambalare:

2、Ușor de Curățat: Usor de curatat oja lăsat pe degete.

5、Formula Blanda: nu irita pielea și blând formula protejeaza degetul pielea.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Puncte:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Tag-uri: rillakkuma washi tape, cabluri electrice samsung 21, lichid de 15 ml bandă, arobell lac de unghii, bandă adezivă rachi, washi bandă religioase, iphone xa max bandă adezivă, hotelul baylan lac de unghii, dublu rotund bandă inel de telefon, descalvel lac de unghii bolanya.

  • NET WT: 15g
  • Tip De Element: gel de unghii
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Numărul De Model: Nail Art Preaplin De Protecție Lipici
  • Cantitatea: 1
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Gel De Unghii
  • Ingredient: /

Adauga Comentariul Tau Acum