Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 Pachet de Mic Stand Extensie Tub 5/8 inch din Aliaj de Aluminiu Stativ Tija de Extensie

    (0) 0
(0 Recenzii)

36.02lei 21.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w32812

Notă:

3. Vă doresc un minunat cumpărături on-line!

Descriere:

Material: Aliaj De Aluminiu

Dimensiunea corespunzătoare pentru a Extinde Monteaza: fiecare stand de microfon extensie tub de măsuri de aprox. 3 cm în lungime totală, cu o 5/8 inch filet exterior și o 5/8 inch filet, si adaptoarele vin cu 5/8 inch fire de sex masculin și de 3/8 inch filet, potrivite pentru a se atașa la standuri și se montează.

1 Buc Adaptor

Lungime: 76mm/2.99 inch

1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.

Servi O Lungă perioadă de Timp: nostru mic stand de umplutură și metal, adaptoare sunt făcute de calitate din aliaj de aluminiu, robust și de încredere, nu este ușor de a sparge sau deforma, adoptat de sablat pe suprafata, vopsite în negru clasic, delicat în aspectul și confortabil la atingere, oferindu-vă o experiență plăcută.

Face Microfonul mai Aproape: microfonul extensia brațului și stand de microfon, adaptor se pot conecta împreună pentru a prelungi durata de microfon cu braț sau înălțimea de mic stand, aducând microfonul aproape de tine și instrumente, astfel puteți obține o mai bună înregistrare efect.

Caietul de sarcini:

Dimensiunea Diagramă:

Pachetul Include:

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Ușor pentru a Instala: trebuie doar să înșurubați tubul de prelungire pe consolă sau microfon suport, dacă aveți nevoie de un adaptor metalic pentru a găzdui mai multe echipamente de înregistrare, doar înșurubați-l în direct pe boom-ul sau microfonul titular, nici un alt complex de măsuri necesare.

Lucra cu cele Mai multe Standuri: microfonul extensia pol pot a se potrivi cele mai multe stative pentru microfoane, boom-ul de arme și de cele mai multe microfoane bine, permițându-vă pentru a înregistra o performanță mai bună, și ei pot, de asemenea, funcționează bine cu dispozitivele cu același șurub, aduce mult confort.

2 Buc Stand De Microfon Extensie Tub

Tag-uri: Țeavă, microfon prelungire tija de metal.

  • Numărul De Model: stand de microfon extensie tub
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: MagiDeal

Adauga Comentariul Tau Acum