Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Stras Balet, Gimnastica Tricou Copii Fete Goale Înapoi Figura Patinaj Rochie Fără Mâneci Patinator Concurs De Dans Costum

    (3.00) 5.00
(0 Recenzii)

39.36lei 24.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w32451

Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Marimi : dimensiunea sugerat este doar pentru referință.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari. (Măsurătorile prezentate în graficul de dimensiunea se referă la măsurători de elemente, nu corpul)

Stare : Nou cu eticheta

Potrivit pentru orice ocazie, pe scenă, patinaj, dans, dans uzura, concurență, scoala, uzura de partid și așa mai departe.

Rochia are cu mâneci și decolteu rotund, spumante stras decorate, stand de guler înapoi, mare gol.

Material : 70% Poliester, 30% Spandex Ochiurilor De Plasă

Potrivit pentru patinaj artistic, patinaj, role, etapa de performanță, etc.

Dimensiune Masa înseamnă intervalele de vârstă pentru fete, dar ele sunt numai cu titlu orientativ, se spală de mână rece și atârnă uscat recomandat.

Caracteristici :

Stare: Nou cu eticheta

Dans tricouri caracteristici cu mâneci și decolteu rotund, off-umăr cu elastic spandex plasă de design de bandă de braț.

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.

Setul Include: 1 buc Patinaj Rochie

Dimensiune Masa înseamnă intervalele de vârstă pentru fete, dar ele sunt numai cu titlu orientativ.

#6-16 Copii Fete Elegant De Îmbrăcăminte Fără Mâneci, Decolteu Rotund Stras Decorate În Stil Mozaic Spate Gol Patinaj Rochie De Dans

Zburli tăiat pânză de proiectare în exterior, slip interior, perfect pentru a proteja intimitatea atunci când dansează în scenă.

Material: 65% Poliester, 10% Ochiurilor De Plasă, 20% Spandex, 5% Nailon

Stare: Nou cu eticheta

Potrivit pentru orice ocazie, de vacanta, viata de zi cu zi, de concurență, de dans uzura, sedinta foto, pe scenă, uzura de partid, de joc și așa mai departe.

Dimensiune Masa înseamnă intervalele de vârstă pentru fete, dar ele sunt numai cu titlu orientativ, se spală de mână rece și atârnă uscat recomandat.

Moda stil mozaic, curele de spate gol, strălucitoare stras decorate, poliester mozaic cu spandex ochiurilor de plasă, un strat de plasă la spate.

Fără mâneci, iluzia gat, partea de sus corsetul este impodobit cu spumante stras detailings pentru a îmbunătăți încrederea și showmanship.A se vedea-printr-tul înapoi.

Setul Include: 1 buc Dans Tricouri

Realizate din materiale de înaltă calitate, greutate redusa, moale, respirabil și confortabil de purtat, foarte buna suprafata de senzație de atingere.

Caracteristici:

1 strat lycra fusta atașat în jurul taliei.Țesături respirabil, înaltă elasticitate, aduce cel mai confortabil poartă.Frumoasa imbracaminte pentru fata ta.

Caracteristici:

Patinaj rochie este confectionata din poliester si material de tul, se spală de mână.

Realizate din materiale de înaltă calitate, greutate redusa, moale, respirabil și confortabil de purtat, foarte buna suprafata de senzație de atingere.

Setul Include : 1 buc Rochie de Dans

Material: 70% Poliester, 30% Spandex Ochiurilor De Plasă

Tag-uri: patinaj artistic rochie pentru fete, dans costum pentru femei, gimnastica rochie pentru fete, liturgic, figura patina rochie.

  • CN: Guangdong
  • Numărul De Model: Copii Fete Patinaj Rochie De Dans
  • Picătură De Transport Maritim: Da
  • Material: Poliester
  • Dans De Tip: Balet
  • Gen: Fete
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: YiZYiF

Adauga Comentariul Tau Acum