Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Noi Reglabil Mutarea & Curele De Ridicare Portabil Mobilier Centura Transporta Mărfuri Grele De Manipulare În Mișcare Coarda

    (0) 0
(0 Recenzii)

48.45lei 41.20lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31623

Curea Lungime: 92 - 182 cm

Versatilitatea sa face mare pentru mișcare, dar, de asemenea, perfect pentru a lucra în curte, în jurul casei sau la birou.

Acesta poate fi utilizat de către o singură persoană sau de două persoane, astfel încât chiar și atunci când nu aveți o mână în plus, încă mai poți ridica obiecte grele pe cont propriu.

Este ușor de ascensoare de toate.

CUREA AJUSTABILĂ extra lat de 6 inch curea este simplu și ușor de utilizat, de adaptare rapid de la 3 metri pana la 6 metri lungime, permițând utilizatorului pentru a ridica obiecte cu o greutate de până la 600 kg.din înălțimea dorită.

Aceasta ajută la reducerea riscului de accidentare prin angajarea adecvată mecanica corpului și efectul de levier pentru a face ridicarea de obiecte mai sigur și mai ușor.

Caracteristici

Nu e nevoie de un dolly, camion de mână, un complicat ham, sau inconfortabil curele.

Pachetul Include:

RIDICARE UȘOARĂ MÂNER spre Deosebire de alte ridicarea și deplasarea echipamente care săpa în antebraț, umăr sau în spate, această curea oferă funcția și confortul de mânere pentru orice obiect, a face mișcare mai rapid și mai lin.

1 x Mutarea & Curele de Ridicare

Capacitate: 600 kg

Dimensiune: 10 x 19 x 22 cm

De la mutarea mobilei, și saltele, pentru a transporta obiecte mai mici ca lemn de foc, mulci sau cutii,

Tag-uri: super marfa masina, moda china centura, bunuri jetta 6 masina, al mărfurilor masina, china curea v, bunuri cu ridicata masina, centura mare china, bunuri la modă jucării, dublu china centura, china cristal curea.

Adauga Comentariul Tau Acum