Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Momeală De Pește Aditiv Alge Marine Tilapia Atrage Concentrație Mare De Pește Momeală Potențiator De Mate Pentru Apă Sărată Și Apă Dulce

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.76lei 20.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w309402

1.【Momeli de Pește Rapid】Stimula simțul mirosului și gustului de specii acvatice puternic, Pește Momeală Aditiv îmbunătățește exercitii fizice si rezistenta la stres de pește pentru a atrage rapid de pește și de ședere pentru o perioadă lungă de timp.

Descriere:

1* Pește Momeală Aditiv

5.【Bun Cadou pentru Pescari】Bass Atractant este foarte potrivit ca un cadou pentru tatăl tău, soțul, iubitul, sau fiul.Ei vor fi foarte fericit să-l primească.Pescari cu experiență sau pescari începători pot folosi.

Vezi mai multe detalii despre produs

Caietul de sarcini:

Utilizați pașii de mai jos:

3. Practic pescari pescuit accesorii

Ingrediente: proteine Vegetale, fibre

Nume: Pește Momeală Aditiv

Note:

Conținut Net: 100g

2.【Puternică Absorbție de Apă】Pește de apă Dulce Atractant are caracteristicile puternice de absorbție a apei, extensie bun, de înaltă puritate, și puternică activitate.Atunci când intră în apă, se va umfla si apar floconos.

1. Rapid momeli de pește și păstrați-le sta mai mult

3.【De Material selectat】Selectat materiale de înaltă calitate, Pește Crap Atractant este prietenos cu apă și pește, și nu este ușor să rămână, astfel încât să puteți folosi cu încredere.

2. Acest produs poate fi folosit cu toate tipurile de momeli comerciale, adăugarea de 5%-15%, care poate trage rapid momeala, și nu există nici un gust-tip de conflict.

1. Acest produs poate fi utilizat singur; Dacă există mai puțină apă, se adaugă apă; Dacă există mai multă apă, stoarce-l.

Lista de produse:

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

4.【Mai multe Aplicații】Pește Atractant de apă Dulce este potrivit pentru caras, crap, iarba crap, crap argintiu, hering, tilapia, și novac.Puteți să-l utilizați în rezervoare/lacuri/râuri/negru gropi.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Prietenos cu apă și de pește

  • Categorie: Granular
  • poziția: Domeniul Managementului
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum