Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Aterizare Doar Net Dipnet Brail Pentru Pescuit Scoop Copia De Mână China Crap Rotund Pesca Carbon Ultrausor Portabil Zbura Capul Păcală

    (3) 4.67
(3 Recenzii)

27.08lei 21.66lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w307252

Despre numărul de urmărire de actualizare:

Dipnet Brail Net,rețea de Turnare,ochiurilor de Plasă pentru pescuit,minciog pentru pescuit,Scoop net,copia net,de mână,plasă de Carbon Ultrausor Portabil

Din cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.

Tot de produs putem de transport în termen de 5~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.

Noul Nano Mesh

Incrustate slot pentru card poate fi demontat în câteva secunde, și cu fermoar card edge este uniform subliniat

3.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elementul (incorect, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris), vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

Q:de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?

Timp de livrare:

Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!

2.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

1.Dacă elementele deteriorate,trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire.

Universal 8mm diametru șurub

4.Pentru orice motive personale (alege o aversiune sau nu am nevoie de acest produs mai),Returnare încărcătorul va fi responsabilitatea cumpărătorului.Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri(parfumuri.fum,ect.)

O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .

O: www.semimaratonzalau.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, și transfer prin banca.

Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Lumină greutate, duritate mare, rezistență puternică

Protecția timpul se scurge:

Q: Cum Pot plati pentru comanda mea?

Aliaj de Carbon rama ecranului

Parametrii De Masă

Adopta nano-pânză de plasă pentru a se asigura că nu există nici apă, se taie apa repede, și se usucă rapid

Detașabil cu fermoar net buzunar design

Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.

Taxele de Import:

Ușor să dezasamblați, modificați plasă în câteva secunde

Serviciu de întrebare și răspuns

Armat inel de oțel, formate integral

FEEDBACK-ul

Fermoar de tip net inel, mai convenabil de a folosi

Timp de livrare:

Cu atenție rafinat, durată lungă de viață

Dacă aveți nevoie de un pol, faceți clic pe potrivire produse în imaginea de mai jos, și puteți să contactați serviciul clienți pentru a oferi prețuri preferențiale dacă le-ați cumpărat împreună.

Sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 Stele.Când vă arate frumos imagine pe zonă feedback-ul vă rugăm să trimis mesaj, spune-ne, urmatoarea comanda contactati-ma, va fi o suplimentare de surprize.

Dacă doriți să cumpărați completă net de aterizare, vă rugăm să faceți clic pe această imagine pentru a cumpara!

Există un cauciuc tampon inel între plasă de cap și plasă de rod pentru a face conexiunea mai aproape pentru a preveni daune de frecare

Anti-perdeaua și rapid de uscare, tăiere apa rapid

Pentru suma de 100 de dolari SUA mai mult decât în aceeași ori, ne poate elibera de transport DHL,EMS, UPS, va deveni clienții noștri VIP, bucurați-vă de beneficii suplimentare pentru toată viața.

Declar solemn:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de Transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Cele mai multe dip net poli pe piață sunt utilizate, și buna șuruburi sunt ambalate în mod eficient și utilizat fără probleme.

Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local:

Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.

Selectate aliaj de carbon material pentru baie net de cap, greutate de lumină și de bună calitate

Aliaj de Carbon baie net capul

Tag-uri: instrument de aliaj de aluminiu, pescuit telescopic net, dip net catcher, pește net pentru pescuit, pescuit, minciog telescopic.

  • Tip De Produs: Plase De Pescuit
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: Da
  • Plastic Tip: alte
  • Tip: alte
  • Retractabil sau Nu: Da
  • Adâncime: alte
  • Dimensiunea ochiurilor de plasă: Ochiuri Mici
  • Cu Lipire sau Nu: No
  • Numărul De Model: YW001-net
  • Nod De Tip: Single
  • Stil: Monofilament
  • Pozitionabila sau Nu: No
  • poziția: Rețea De Turnare, Ochiurilor de plasă pentru pescuit, Net de aterizare pentru pescuit, Scoop net, Doar net, parte a ochiurilor de plasă, Dipnet Brail Net
  • Lungime: other
  • Grosime: Normal
image

Anonymous

5
2022-12-27

“Produsul este de bună calitate, il recomand”

image

Anonymous

4
2022-12-29

“Plasă subțire. Cusăturile nu sunt de înaltă calitate. Pe caras va merge...”

image

Anonymous

5
2022-08-02

“Acolo era o mare de celule. Acum e normal. Ceea ce am vrut. Comanda a ajuns la timp, așa cum a promis. Produsele sunt de calitate. Recomand vânzător și bunuri.”

Adauga Comentariul Tau Acum