Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3.5 mm Jack pentru Căști+Microfon Audio Splitter Placat cu Aur Aux Extensie Cablu Adaptor Cablu pentru Calculator PC, Microfon

    (0) 0
(0 Recenzii)

2.26lei 1.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w30541

Nume: 3.5 mm Jack Microfon Cască Audio Splitter Cablu

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

4、Design Compact Pentru Portabilitate Maximă: O soluție excelentă într-o geanta de laptop.Plug and play, indiferent dacă setul cu cască este single-plug sau dublu-plug, se poate lucra în mod normal pe dispozitiv.

3.5 mm Jack Microfon Cască Audio Splitter Cablu*1

Culoare: negru/alb/rosu

Descriere:

3、Bucurați-vă de un Sunet Excelent Calitate: Realizate din cupru, calitatea sunetului este non-distructivă, permițându-vă să utilizați mai mare-căști de calitate pentru a vă conecta la PC.Bine-a făcut din împletitură de sârmă oferă o excelentă transmisie audio.

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Core: cupru fără Oxigen

1、Functia: splitter pentru căști de 3,5 mm stereo cablu adaptor vă permite să conectați cu ușurință casti stereo pentru PC port audio și microfon port în același timp.

Puteți conecta mai noi căști (audio și microfon) la PC sau laptop.

Subiect: placat cu aur

Lungime: aproximativ 22cm/0.72 în

3.5 mm difuzor și căști splitter adaptor cu doi bărbați porturi: unul verde plug pentru desktop/PC audio și celălalt roșu pentru desktop/microfon pentru PC, permițându-vă să conectați cu ușurință căști stereo în același timp la PC, portul audio și microfon port.Realizate din cupru, calitatea sunetului este non-distructivă, permițându-vă să utilizați mai mare-căști de calitate pentru a vă conecta la PC.Bine-a făcut din împletitură de sârmă oferă o excelentă transmisie audio.

Lista De Produse:

Caietul de sarcini

2、Ușor De Conectare: 3.5 mm difuzor și căști splitter adaptor cu doi bărbați porturi: un plug pentru desktop/PC-ul audio, iar celălalt pentru desktop/microfon pentru PC.

5, Mai de Valoare: Profesional căști pentru PC-adaptor cu cablu de 3.5 mm difuzor microfon stereo și audio, puteți conecta mai noi căști (audio și microfon) la PC sau laptop.

Note:

Puncte:

Cablu: PVC

Tag-uri: usb mount, 3.5 jack, Plug, cablu.

  • Origine: China Continentală
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: CHOETECH
  • Tip: Cablu Adaptor

Adauga Comentariul Tau Acum