Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

5 buc/lot Singură Parte 80x120mm Prototip metru pătrat în formă de lipit pad placă FR4 Fibra de Sticla PCB Stripboard Circuit

    (0) 0
(0 Recenzii)

74.02lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w29948

De Transport Pe Termen

Dacă nu puteți primi produsul în termen de 40 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, promitem să amortizare 100% din bani.

Diametru orificiu : 1.0 mm

Politica De Returnare

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Grosime : 1.6 mm

cu patrat de lipit tampoane

Dacă produsele este rupt înainte de sosire pentru tine, tu ar trebui să facă este de a lua o fotografie pentru a arăta ne-a rupt de produs.Am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Postul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul prin China Post Air Mail und EMS.

Prototip pătrat de lipit plăcuțe FR-4 Fibra de Sticla PCB Bord

Single-Side

Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 10-30 de zile, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Suprafata: Conserve

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpara

De Brand nou și de Înaltă Calitate

Dimensiune: 80x120mm

Grid: 2,54 mm

Dacă nu te satisface cu produsul nostru, vă rugăm să ajute pentru postul nostru de produse înapoi la noi.Tu ar trebui să plătească înapoi post poștale.După ce vom primi produsul nostru, am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

5 buc/lot Singură Parte 80x120mm

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Tag-uri: radio fr4, fr4 termică, benzi cu led-uri rgb pcb 3pin, pcb material fr4, pin pitch508mm pcb, 60mmx2mm benzi de cupru, prototipuri pcb fr4, de dezlipit instrument de lipit statie, conectori 20 pini pcb de sex feminin, statie de lipit 3 1 electric.

Adauga Comentariul Tau Acum