Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Xiaomi Hub M1S Gateway Zigbee 3.0 Control de la Distanță Inteligent Acasă Automatizari Cu Led RGB Lumina de Noapte Pentru Xiaomi MiHome APP Inteligent

    (1) 5
(1 Recenzii)

306.54lei 214.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w290610

La Aqara Hub M1S este echipat cu un built-in de 2 watt speaker, care este suficient de puternic pentru a fi folosit ca o sirenă, precum și alte modalități de

Pachetul Inclus:

Caietul de sarcini:

Cea mai noua tehnologie îmbunătățește stabliy.compatibilitatea și capacitatea de reacție a butucului și a copilului său dispozitive și se concentrează pe local automatizari.

La Aqara Hub M1S face Aqara dispozitive compatibile cu mai multe smart home ecosistemelor și asistenți de voce.

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

1*Aqara M1S Hub Gateway

Xiaomi Hub M1S Gateway Zigbee 3.0 Control de la Distanță Inteligent Acasă Automatizari Cu Led RGB Lumina de Noapte Pentru Xiaomi MiHome APP Inteligent

Operare Păstreze Temperaturer-10℃-50℃

Dimensiune: 80x80x41.5mm

La Aqara Hub M1S ,versiunea actualizată a originalului Aqara Hub echipat cu cele mai recente hardware-ul și software-ul.

Uita de cotitură dispozitivele pornit și oprit manual.Acum, se poate face automat cu Aqara Hub M1S, Aqara senzori și controlere, și Aqara Acasă app.Și, chiar dacă conexiunea la internet se duce în jos, automatizari locale va continua funcționarea.(* Unele dispozitive nu sunt disponibile în toate regiunile în acest moment.)

Componente de înaltă calitate și design nu sunt doar un subtil plus la orice camera de interior, dar, de asemenea, face M1S mult mai fiabile prin realizarea constantă a fluxului de aer prin mari bază perforată.

Modot: ZHWG1 SLM

** La Agara Hub M15 nu este un router wi-Fi.Un dedicat la internet Wi-Firouter este necesar pentru a conecta itto alte sprijinit dispozitive Wi-Fi.)

Descriere:

(* Până la 128 Agara Zigbee copil dispozitive pot fi conectate la hub (repetor dispozitive, cum ar fi Aqara Smart Plug sau Agara Inteligent Comutator de Perete (cu Neutru) sunt necesare).

Zigboo 3.0 IEEE 802.15.4

Pentru a asigura cea mai bună conexiune wireless de zeci de senzori și controlere, Aqara Hub MIS este echipat cu o mult mai puternic 2x2 MIMO Wi-Fi antena.

De operare Umiditate: 0-95% RH, fara condens

În afară de a fi un Zigbee 3.0 hub smart home, M1S are o construit în lumina RGB format din 18 Led-uri puternice si un difuser.

Zigbee 3.0 Control Center vă Mulțumim pentru cele mai recente Zigbee 3.0 protocol, M1S suporta toate cele mai noi Aqara dispozitive, precum cele existente.

Protocol Wireless: W-Fi IEEE 802.11 bla 24GHz.

nput Tensiune de alimentare: 220-240V AC, 50/60Hz

Standard: GB 7000.212-2008

Acesta poate fi folosit ca o alarmă, accent, sau lumina de noapte și are o configurabil luminozitate și culoare.Comparativ noastre anterioare, hub-uri, ea are un complet funcțional iluminarea senzor care poate fi folosit in automatizari prin intermediul Aqara Acasă app.

1*Manual de utilizare

Aqara Acasă, Apple Homekit, și Mi Casa"sunt acceptate.(* Mi asistență la Domiciliu poate fi disponibil la data de lansare a produsului și va fi adăugate cu un viitor update.)

La Agara Hub M1S suportă o gamă largă de Agara senzori, ceea ce face o cuprinzătoare, de abonament gratuit soluție de securitate.

  • Caracteristică 4: Xiaomi Smart Home Kit
  • nput Tensiune: 220-240V AC, 50/60HZ
  • Caracteristica 5: Veioza Funcție
  • Protocolul De Rețea Fără Fir: W-Fi IEEE 802.11 bla 24GHz.
  • Caracteristică 3: Xiaomi gateway gateway
  • Caracteristică 1: Xiaomi Gateway
  • Umiditate De Operare: RH, Fără condens
  • Nume De Brand: XIAOMI
  • Origine: China Continentală
  • Modot: ZHWG1 SLM
  • Standard: GB 7000.212-2008
  • numele: Xiaomi Gateway
  • Caracteristică 2: acasă inteligent xiaomi
  • Dimensiune: 80x80x41.5mm
  • Certificare: Nici unul
image

Anonymous

5
2022-12-15

“Am cumpărat ca un cadou. Îi place foarte mult. Vânzătorului îngrijirea mă face să mă simt foarte cald. Voi alege în viitor.”

Adauga Comentariul Tau Acum