Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

360 de Grade Rândul său, Închiriere Telefon Mobil Inserați codul Suportului de Aerisire Clip de Montare Suport de Telefon de Bord ventuza Suport GPS Accesorii

    (0) 0
(0 Recenzii)

7.77lei 6.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w27154

Dimensiune: aproximativ 4.9*2.8*3.6 cm/1.93*1.1*1.42 în

Caietul De Sarcini: Nume: Mini Masina De Bord De Pe Desktop, Cadru De Bază Auto Vent Clip

Puncte:

3、durată Lungă de Viață: produse de Înaltă calitate, mini paranteze, durată lungă de viață, robust și durabil.

De Aerisire Suport De Telefon Mobil Accesorii*1

Material: ABS+adeziv

4、Proteja Telefonul: stabilă structură de sprijin pot tampon cu ușurință diferite terenuri, cum ar fi umflaturi de viteză, drumuri accidentate sau pe drumuri de munte, reducerea vibrațiilor și perfect protejarea telefonului.

Culoare: Negru

Notă:

2、Stabilă și în condiții de Siguranță: cu O singură mână este mult mai stabil, stabil și în condiții de siguranță, fără nici iuence.și nu există nici un zgomot anormal în timpul utilizării.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

1、Clasic Măiestrie: Fabricat din material nou-nouț, design clasic măiestrie.Mingea cu capul diametrul este de aproximativ 17 mm/0.67 în.

5、Mic Sfat: pentru a asigura etanșeitatea adeziv și suprafața de contact, cel mai bine este să stea timp de 1 oră înainte de a utiliza.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Lista De Ambalare:

Tag-uri: ușa suportului, bara de fixare a soclului, ikiwi suport de telefon, suport de telefon ciclu de centru, odorizant doterra masina, smartphone-ul se ocupe de titular, urban suport auto, suport de telefon lungă de 100 cm, ford ka suport de telefon mobil, anime mobile suport auto.

  • Nume Culoare: Negru
  • Origine: China Continentală
  • Material: ABS+Adeziv

Adauga Comentariul Tau Acum