Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 în 1KR UE Plug Adapter NE-a UNIT la UE KR European pentru Europa de Euro de Turism din germania Adaptor de Priză Priză Priză

    (3) 4.67
(3 Recenzii)

29.62lei 14.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w27029

Produs Caracteristici:

Rata de tensiune / curent: 250V 10A/16A

Ușor și ușor de utilizat

UE plug dimensiuni ( L x L ): 19 x 4,8 mm

e.

Toate produsele noastre au fost atent selectate și sunt aceleași ca poza pe care o vedeți pe magazinul nostru.Deja ne-am lasa produs de culoare tind să adevarata, pe cât posibil, cu toate acestea, pentru a monitoriza culoare eroare acolo mai mult sau mai puțin are un pic de diferite.Dar cu siguranta produsul forma este aceeași ca în poză.

o.Important taxele,impozitele și taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

c.China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-50 zile lucrătoare.

NOTĂ:ACEST ADAPTOR NU SE TRANSFORMA TENSIUNEA VĂ RUGĂM SĂ ASIGURAȚI-VĂ CĂ APARATUL DVS. ACCEPTĂ 100-250V

100% de brand nou de călătorie adaptor priza

1 x UE KR adaptor priza

Vă rugăm să lăsați-ne EORI / TVA / RFC numărul, dacă aveți, atunci când alegerea mod Expres, că a cerut de către compania de transport maritim .

Culoare: alb / negru

o.În prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard și banca de transfer.Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro8000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.semimaratonzalau.ro în viitor.

Pachetul Include:

Plug tip: ue / kr plug 2pin

b.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Un Număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

d.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

o.În mod normal, toate comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare de la data plății sau la data de eCheck este eliminat.Va vom informa prin e-mail înregistrată după ce comanda este trimisa de la depozitul nostru.

d.Exprima timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 3-15 zile lucratoare.

Material: ABS ignifug, Cupru

Feedback-ul pozitiv va fi lăsat odată ce ați confirma comanda!Și mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul.Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.Ca tine sunt, suntem, de asemenea, încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice feedback neutru sau negativ, cauzată prin orice neglijență sau neînțelegere.Am o speranță reală,în calitate de cumpărător așteptare este diferit,atunci când sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru poți în primul rând să ne cunoaștem și să ne dea timp rezonabil pentru a rezolva problema pentru tine, cu sinceritate noastră și atitudine profesională.

Tag-uri: 1kr 1300 baterie, europene kr plug, germană euro 2020 tricou, kr jp plug, germania euro 2020 sacou, mare de monede germane, yojock kr plug, kit 1kr-fe, adaptor germană euro, rezistor 1kr.

  • suport: Dropshipping
  • SKU: ep0183-001
  • Sub-Comutator de control: No
  • Origine: China Continentală
  • Plug Type: EU
  • Cerere: Spital, Rezidențiale / De Uz General
  • Numărul De Model: ue kr adaptor priza
  • Tip: putere adaptor priza
  • Cablu De Extensie Lungime: Nici unul
  • Protecție La Supratensiune: No
  • Suport De Încărcare Rapidă: No
  • Împământare: Standard De Pregătire
  • WIFI: No
  • Tensiune Nominală: 250V
  • Sincron Rectificare Tehnologie: No
  • Porturi USB Număr: Nici unul
  • USB Putere Totala: ue kr călătorie adaptor priza
  • Numărul De Puncte De Vânzare: 2
  • Protecție La Suprasarcină: No
  • Nume De Brand: DelightFire
  • Certificare: ce, nu
  • Comutator Master: No
  • Putere Nominală: ue adaptor de călătorie
  • Singur USB de Iesire Max: Nici unul
image

Anonymous

5
2022-09-13

“Înregistrarea în mijlocul lunii Mai pentru o zi, livrare gratuita aesavershiping prin cdek să podentist Novosibirsk în 37 de zile. Ordinul a venit într-un plastic alb poștale sac lipite cu un buric. Produsul este ambalat în pungă de plastic transparent. Produsul corespunde descrierii în mărime formă de material și culoare. NC/US plug introdus în conectorul principal în mod normal, în contrast cu cel negru, unde strans introdus. Parametrii la 10/16 A, ceea ce e ciudat, ar trebui să fie 16a specificat, dar se pare că 10A pentru cea de a doua intrare. Excelent pe ele stau un fan hote și un anti-bacteriene dispozitiv. Prețul de 168₽ la o reducere de monede. Calitatea de plastic este standard, dar nu este mai bine.”

image

Anonymous

5
2022-12-29

“Excelent, confortabil, plug, potrivit pentru aspirator robot stație, stația este aproape de aproape de perete”

image

Anonymous

4
2022-09-13

“Înregistrarea în mijlocul lunii Mai pentru o zi, livrare gratuita aesavershiping prin cdek să podentist Novosibirsk în 37 de zile. Ordinul a venit într-un plastic alb poștale sac lipite cu un buric. Produsul este ambalat în pungă de plastic transparent. Produsul corespunde descrierii în mărime formă de material și culoare. NC/US plug abia introdus în conectorul principal, într-un alt mod normal adecvate., plastic este ușor de calitate medie, un pic luftitis, asamblat prost. Anterior a luat Albă într-un alt magazin, în calitate de plastic este excelent, acest vânzător are un alb, dar ușor diferite. Parametrii pentru 10/16 o deși am așteptat că va fi indicat 16A, care nu este destul de corect. Un regular adaptor de o calitate mai bună decât cele mici, care sunt incluse, vânzătorii se aplică la diferite dispozitive. Prețul de 168₽.”

Adauga Comentariul Tau Acum