Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LOZ Mini Halloween Casa de Cabana Oraș Prietenii Bloc MOC Masina de Dovleac Transportul Cărămizi de Asamblare Jucarii Figura Copii Cadouri

    (5) 4.2
(5 Recenzii)

170.69lei 85.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w25987

Informații de urmărire este disponibil în termen de 1-4 zile după livrare.Ne va livra coletul prin intermediul www.semimaratonzalau.ro.De obicei, timpul de livrare este de 15-60 de zile lucrătoare.Dacă nu puteți primi produsul, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor.

Q: ambalajul Produsului?

A: vă Rugăm să ne anunțați care este lipsă, vom aranja retrimite.

Toate articolele vor fi verificate cu atenție înainte de expediere.Noi va ambala și livra coletul cu 48 de ore. ( Nu va fi o întârziere, atunci când de sărbători. )

Feedback-ul

Q: produsul are lipsă sau rupte parte, atunci când primiți?

FAQ

O: Am ambalaj cu Bule sac fara ambalajul original.Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să contactați-ne pentru a adăuga un comision pentru cutie de transport de marfă.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru soluție, în loc de a lăsa feedback neutru sau negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

O: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu au primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a se extinde.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. :) Multumesc!

Q: Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Transport

Tag-uri: lego crăciun, bloc de asamblare, de crăciun, tv, zi jucarii, lego flori.

  • CE: Certificat
  • Gen: Unisex
  • Dimensiune Bloc: Mic bloc(Compatibile cu Lego)
  • Coduri de bare: No
  • Certificare: CE
  • Varsta Recomanda: 12+y, 18+, 14+y
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Avertizare: nu mananca
  • Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi
image

Anonymous

5
2022-09-04

“Sunt deja dau acest element și un vânzător de 5 stele, chiar dacă de-abia am început a pune împreună acest Halloween Cabana figura deși știu că va fi minunat, deoarece deja am terminat de pus împreună Halloween casa, pe care am cumpărat în altă parte. Îmi doresc ca toate piesele sunt în pachetul de când am cumpăra acest lucru fara cutie. Sunt uimit cât de repede am primit pachetul și să ia în considerare achiziționarea alte elemente în curând. ”

image

Anonymous

1
2022-10-16

“A dispărut o mulțime de piese și eu nu pot merge pe și tocmai mi-au dat bani. Ce păcat”

image

Anonymous

5
2022-08-21

“Adorabil și exact ca în poze, dar foarte greu de a construi din cauza cât de mic este”

image

Anonymous

5
2022-11-19

“perfect, frumos”

image

Anonymous

5
2022-08-28

“Acest lucru a venit ATÂT de repede și este absolut uimitor! A venit cu instrucțiuni pas cu pas doar ca ce vine cu un set de Lego. Fiica mea a fost atât de entuziasmat! ”

Adauga Comentariul Tau Acum