Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dimensiunea 21-30 Copilul Non-alunecare de Adidași cu Luminos Unic Copii Condus Pantofi Copii Stralucitoare Adidas pentru Baieti Fete Casual Copilul de Pantofi

    (0) 0
(0 Recenzii)

41.30lei 28.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w249722

2.Găsi "EUR/China Dimensiune" din graficul de dimensiunea de lungime picior!

2. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore,Dacă nu receiveour răspuns, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Toate pantofi vor fi livrate cu bule, pungi,nu cutii !!!

1.Măsurătorile sunt dimensiunea maximă, vă rugăm să permiteți-eroare de ± 5MM .Compara dimensiunea diagramă cu picioarele lungime cu atenție înainte de a comanda.

1.Măsura lungimea piciorului drept barcelonei diagramă.

Cum de a alege dimensiunea corectă?

3.Vă rugăm să nu măsoară lungimea branț,este diferită de lungimea piciorului.

Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită.

Pentru că toți copiii pantofi dimensiune este diferența,atunci Când, pentru copii pantofi,ar trebui să în funcție de mărimea și intern lungime.

Confortabil lungime este lungimea piciorului se adaugă aproximativ 1 cm.

Potrivit Branț lungime.(Branț lungime=lungimea Piciorului +1cm)

Primii 50 de clienți în magazin va primi un misterios mic cadou în fiecare zi.

Și Pentru că de mult timp timpul de livrare și copilul va crește rapid, vă rugăm să alegeți mai mare dimensiunea de pantofi pentru copilul tau.

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

3.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea corectă sau dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să ne contactați ,vă vom oferi răspunsuri satisfăcătoare la fel de repede.

Notă:

4. Daca nu poti primi pachetul in termen de 60 de zile ,va vom returna banii (Brazilia 90 de zile).

Notă:Acest pantof nu are comutator, se va aprinde atunci când copilul merge.Nu este USB de încărcare, numai built-in baterie, atunci când bateria este epuizată, ea nu va straluci.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.

3. Dacă nu are probleme de calitate ,vă rugăm să luați imagine pentru noi.Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de ore .

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

2.Vă rugăm conform tabel cu marimi pentru a alege dimensiunea cea mai adecvată!Acest lucru este foarte important,vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!Doresc aveți un cumpărături fericit!

Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare (Brazilia 90 de zile) au ajuns.Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS/DHL pentru gratuit și să plătească suplimentar costul de transport maritim (timp de livrare 5-7 zile lucratoare).Este foarte rapid.Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.

Dimensiunea Nu este Standard ,Doar convenabil pentru tine pentru a face ordine.

Tag-uri: snickers pentru fete, toddler boys luminos pantofi, copilul pantofi sport pentru baieti de 1 an, pantofi pentru baieti de condus, stralucitoare pas femei mare.

  • Material De Sus: nailon
  • Tip De Element: LED Pantofi
  • Numele Departamentului: Copii
  • Gen: Unisex
  • Tip De Închidere: Cârlig & Bucla
  • Caracteristică: respirabil
  • Sezon: Primavara Si Toamna
  • Branț Material: EVA
  • Nume De Brand: Ragcci
  • Origine: China Continentală
  • Model Tip: Polka Dot
  • Se potrivesc: Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Intervalul De Vârstă: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Materiale De Captuseala: Ochiurilor de plasă
  • Material De Talpa: Cauciuc

Adauga Comentariul Tau Acum