Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

În Aer Liber Portabil Economie De Spațiu Spălătorie Pentru Rufe Practice De Călătorie De Uscare Coarda Balcon Ușor De Instalare De Camping Modern Windproof

    (5) 5
(5 Recenzii)

24.44lei 21.00lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w24613

1 buc x Rufe

Pachetul Inclus:

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

Lungime coarda: Aproximativ 3,2 metri

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Notă:

Dimensiune: Aproximativ 6,5 x 1,5 x 7.5 cm

Poate fi de asemenea utilizat in hoteluri, pentru a facilita uscarea și depozitarea de îmbrăcăminte, pentru a preveni ridurile.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

Șirag de mărgele este compensată cu dublu-linie de design pentru a se asigura că produsele nu vor fi răzuit sub vânt.Coarda este atașat la camuflaj exterior geanta pentru transport ușor.

Material: Nylon

Descriere:

Potrivit pentru agățat haine, echipament de camping, etc. atunci când camping în sălbăticie.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Nume produs: Rufe

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2) SERVICIU de TRANZIT TIMP este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

Cârlig-stil de design, ușor de utilizat, ramuri, hotel mânerele ușilor, munte bastoane poate fi folosit.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Caietul de sarcini:

Notă:

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual

Culoare: Negru

Tag-uri: uscător de haine de mătase, varal led-uri blindate, reatractable uscător de haine, caz de spălătorie, melodii de camping, femeie rufe, nedefinit pantaloni, singur rufe retractabil, spălătorie uscător de umerase, lemn organizator acasă.

  • Nume De Brand: HOUSEEN
  • Stil: Stil Modern
  • Lungime: 1-9 m
  • Numele Modelului: Rufe
  • Origine: China Continentală
  • Material: nailon
image

Anonymous

5
2022-07-17

“Excelent coarda-uscator! Foarte ușoare. Aceeași funie pe de ozon este de 3 ori mai scump, original si tu Samit este de 8 ori mai scump. Urmăriți pe senile, livrare la 5ku.”

image

Anonymous

5
2023-01-02

“Foarte bine. Mici și ușoare. Nu are nevoie de spălătorie pletele”

image

Anonymous

5
2022-09-30

“Foarte bun și confortabil coarda”

image

Anonymous

5
2022-07-20

“Rece coarda!”

image

Anonymous

5
2022-11-01

“Am plasat comanda pentru acest produs pe data de 16 Oct, 2022 și a primit-o în cutia mea poștală în Singapore pe 1 Noiembrie 2022. Arată exact așa cum este descris și am fost plăcut surprins de cât de mic și compact este. Am încă să-l încercați, dar se pare ca acesta va funcționa bine așa cum este descris. Toate bune!”

Adauga Comentariul Tau Acum