Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina Pană Pernei Scaunului pentru Sofer Scaun Birou Scaun cu Rotile Memorie Spuma de Perna Scaunului-Ortopedice Sprijin și Durerea Re F4B4

    (0) 0
(0 Recenzii)

70.16lei 42.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w241358

Forma curbată asigură o din punct de vedere anatomic postura corectă pentru avantaje pe termen lung.

Hipoalergenic, antialergice, spuma este mai puțin probabil să provoace reacții alergice

1 * Masina Pană Pernei Scaunului

culoare:negru

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

A PROMOVA o MAI bună POSTURĂ ȘEDINȚĂ : 20 CM în lățime se potrivesc doar scaunul de masina, nu ca alte marci cu 18 centimetri în lățime sunt prea mici pentru scaun de masina .Ce e mai mult, 3 INCI ridicat la spate , perna nostru eficient ridică mașina înălțimea scaunului, oferind astfel cantitatea perfectă de suport lombar.

Conținutul Pachetului:

jos, acesta nu va aluneca în jurul valorii de când intri și ieși din mașină.

Masina Pană Pernei Scaunului pentru Sofer Scaun Birou Scaun cu Rotile Coccis Suport Coccisul Ameliorarea Durerii de Memorie Spumă Pernei Scaunului Auto

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Spuma de memorie stratul de mijloc vine în moale și fermă opțiuni, și durează pentru o perioadă lungă de timp.Se va face scaun de masina mult maiconfortabil. balamale, Non-alunecare de cauciuc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Masina Pană Pernei Scaunului pentru Sofer Scaun Birou Scaun cu Rotile Coccis Suport Coccisul Ameliorarea Durerii de Memorie Spumă Pernei Scaunului Auto

Caracteristici:

SCUTI de DURERI de SPATE: Pană pernei scaunului sunt fabricate din 100% premium spumă cu memorie caracteristici echilibrat moliciune și ergonomic coccis cut-out design, care sunt concepute pentru a diminua presiunea asupra coloanei vertebrale mai mici și de a reduce coccisul durere,dar cu unele persoane acesta nu va elimina complet toate simptomele.

Utilizarea pe scară largă: Memoria Noastră Spumă ortopedică pană pernă scaun ofera confort pe cele mai multe Suprafețe Dure, scaun de birou si scaune cu rotile.Design pentru scaun auto,de birou, de uz casnic și de sarcină.Unii clienți care face de multe ori mult timp naveta, a spus că această mașină pană pernă de scaun a făcut toate diferența de senzație de durere după o conduce la sentimentul de bine.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Memoria noastră Spumă ortopedică pană pernă scaun ofera confort pe cele mai multe Suprafețe Dure, scaun de birou si scaune cu rotile.Design pentru scaun auto,de birou, de uz casnic și de sarcină.

Dimensiuni: 20 * 17 * 3 în /50 cm X 43 cm X 8 cm(L * W * H)

PRACTIC MAI mult de DESIGN: Non-alunecare de cauciuc de jos și curea ajustabilă pentru a ține perna stabil și sigur.Nu va aluneca în jurul valorii de în timp ce de conducere sau de nevoie.Utilizarea 4D ochiurilor de plasă respirabil material tricotat, are de înaltă densitate, de înaltă respirabil, înaltă elasticitate.Capac detașabil este spălat cu mâna.NOTĂ: scaun auto perna va ajunge pliat dar va aplatiza cu prima utilizare.

Vă rugăm memento:Pentru că special caracteristicile fizice ale spuma de memorie material, locul nostru de pană pernă poate deveni un pic mai GREU atunci când, în iarna foarte rece.Acesta va deveni CONFORTABIL după 5 minute de utilizare.Scaun auto perna va ajunge pliat dar va flattern cu prima utilizare.

E-Mail Material: 100% premium Spumă cu Memorie cu 4D ochiurilor de plasă respirabil de tricotat material de acoperire.

  • Tip De Material: alte
  • Origine: China Continentală
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane

Adauga Comentariul Tau Acum