Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

RM-AAU170 Control de la Distanță pentru Sony STR-DN840 7.2 Ch. 4K Wi-Fi, Receptor cu Bluetooth și AirPlay

    (0) 0
(0 Recenzii)

91.16lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w23711

2.După Ce Ai Primit Produsele,Dacă Aveți Orice Probleme Cu Produsele,Vă Rugăm Să Ne Contactați În Orice Moment, Fără A Ezita În Loc De A Deschide Un Litigiu.

STR-DN840 7.2 Ch. 4K Wi-Fi, Receptor cu Bluetooth și AirPlay telecomanda nu este programabil de la distanță și coduri nu sunt necesare.

3.Vom Răspunde în Termen de 12 de Ore,Și Vom Încerca Noastre cele mai Bune Pentru a vă Ajuta să Rezolve Întrebări sau Probleme.

3.Acesta Va Fi Mult Mai Apreciat Dacă Aveți Orice Sugestii Bune.

4.Serviciul Nostru Scop Este De A Face Fiecare Client Să Aibă O Bună Experiență De Cumpărături.

RM-AAU170 Control de la Distanță pentru TV Sony AV SISTEM Audio Amplificator de Putere

Transport.

1.Am expediat Toate Elementele din întreaga Lume În decurs de 36 de ore,cu Excepția Vacanță,Va Va Alege Una Dintre Ele în Funcție de Diferite Țări.

După-vânzare de servicii.

Această distanță este conceput pentru a controla produsul care inițial a venit cu.Dacă telecomanda are butoane pentru alte tipuri de produse (TV, DVD, etc.), se poate controla numai marca Sony versiuni ale acestor produse, dar nu pot lucra cu toate modele.

Feedback-ul.

2.Dacă Nu Sunteți Mulțumit Cu Serviciul Nostru Sau Orice Alte Probleme,Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Feedback-Ul Și De A Deschide Un Litigiu,Se Va Rezolva Imediat Problema.

1.Dacă Sunteți Mulțumit Cu Punctul Nostru & Service, Vă Rugăm Să Ne Dea Un Feedback Pozitiv Si Un Comentariu De 5 Stele,Care Va Da Aduce O Mai Bună Șansă De A Dezvolta La Magazinul Nostru,Iar Noi Va Mulțumesc Și Să Încerce Mai Greu Să Te Servească Mai Bine.

Deci, Dacă Aveți De Expediere Specifice Cerință,Vă Rugăm Să Ne Spuneți Înainte De Expediere.

1.Toate Lucrurile Prin Stricte De Testare Înainte De Expediere .Și vă Garantăm Că este Bun,vă Rugăm să Asigurați-vă că Pachetul Este În Situație Bună atunci Când A Semnăturii.

2.Am expediat de La www.semimaratonzalau.ro Adresa lui Numai.Vă Rugăm Să Asigurați-Vă Că Adresa În www.semimaratonzalau.ro Este Chiar Adresa De Livrare .

Tag-uri: blueetoth control de la distanță, foc autocolant albastru, samsung hw n550 control de la distanță, sony rm gd011 tv de la distanță, căști fi audiotecnica, receptor bluetooth 2 5mm, de sex masculin incarcator de masina, bluetooth mxq pro 4k, telecomanda receiver sony str k1500, amplificator onkyo.

  • Frecvența: 433 MHz
  • Comunicare Wireless: IR
  • Nume De Brand: Qinyun
  • Sprijin APP: No
  • Numărul De Model: RM-AAU170
  • Pachet: Da
  • Utilizarea: Audio / Video Jucători
  • Canal: 2

Adauga Comentariul Tau Acum