Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Moda Pearl Flori Camellia Scaun De Masina De La Capacul Curelei De Umăr Tampoane Masina Schimbator Frana De Mana Huse Auto De Interior Accesorii De Trandafir

    (0) 0
(0 Recenzii)

30.28lei 23.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w236555

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

Prin DHL, UPS, FedEx: 5-7 de afaceri de zile pentru cele mai multe dintre țări

Dacă aveți o experiență plăcută la cumpărături în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

LIVRARE SI GARANTIE:

TIMP DE LIVRARE:

ELEMENTUL ----- Moda Pearl Flori Camellia Masina Scaun de Siguranță Capacul Curelei de Umăr din Piele Pad Schimbator Mașina de Acoperire Accesorii de Interior Decor Negru MATERIAL ----- piele PU + Pearl DIMENSIUNE ----- Centură de siguranță Capacul(25*8CM) Schimbator Capacul(14*9CM) Capacul Frâna de Mână(16*7CM) PLATA:

NOTIFICARE:

De Avion: 15-35 zile în ASIA, Europa, America de Nord

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să nava de alte modele de transport, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

LIVRARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

FEEDBACK-ul:

Tag-uri: desene animate iarna car seat cover, scaun din piele acoperi citroel c2, huse din piele de 3 tesla, mickey mouse car seat cover, scaun auto înveliș de design de imagine, floare de piersic curea de cauciuc, flori iwotch 6, scaun din piele acoperi mg hs, cum de a deschide catarama centurii de siguranță, scaun 6k2 husa scaunului.

  • Tip De Material: De înaltă calitate din Piele PU +Cristal
  • Numele Modelului: Universal se potrivesc
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici Speciale: Proteja umăr
  • Caracteristică: Camellia Floare Masina Ornamente Decor
  • Nume De Brand: ELEGANT WIZ
  • Tip De Element: Centurile De Siguranță & Padding
  • Articol Greutate: 0.15kg
  • Element De Lungime: 25cm
  • Lățime Produs: 8cm

Adauga Comentariul Tau Acum