Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 Bucati Cap Tricuspide include Accesorii Piese de Schimb De MF Comerciale Cotton Candy Floss Masini

    (1) 3
(1 Recenzii)

79.67lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w235175

Ps: Nu, inclusiv de încălzire cap de piese de schimb și întreaga candy floss mahine.Inainte de a plasa comanda, vă rugăm să verificați originale capac dimensiune în avans.Multumesc.Transport: transportul Prin www.semimaratonzalau.ro standard de transport maritim, China post sau ePacket.Metode De Plată: 1.Acceptam plata prin intermediul www.semimaratonzalau.ro aici. 2.Există mai multe metode de plată disponibile pe www.semimaratonzalau.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de www.semimaratonzalau.ro, și nu va fi lansat la vânzător până când veți primi comanda si sunt multumit de el.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: TRANSPORT NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.Politica De Returnare/Restituiri: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII! 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul www.semimaratonzalau.ro. 3. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nici un semn mare în sus, astfel încât să putem oferi produse de calitate la un pret foarte competitiv.În plus, vom oferi un discount dacă plasați o comandă mare. 4. Costurile de returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.Feedback-ul: Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să plece pozitiv 5 stele feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu,ne-ar rezolva problema cât mai curând posibil.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc foarte mult :)

2 Bucati Cap Tricuspide include Accesorii Piese de Schimb De MF Comerciale Cotton Candy Floss Masini 2 in 1 Capac diametru exterior este de 12,5 cm

Tag-uri: poziția vată de zahăr, candy floss mașină comerciale, masina de cusut 101 mașină, maquiana vată de zahăr, pepene verde vată de zahăr, nair ton de culoare bomboane de bumbac, philips procesor de alimente piese, machinne bomboane de bumbac, electroik vată de zahăr, mare mașină de vată de zahăr.

  • Nume De Brand: starland
  • Încălzire Capul Annulus Acoperi: Da
  • Numărul De Model: MF824
  • Tip: Procesor De Alimente Piese
  • Origine: China Continentală
  • Diametru: 12,5 cm
image

Anonymous

3
2022-07-19

“.”

Adauga Comentariul Tau Acum