Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2022 Mai Nou Profesionale Q Comutator Nd Yag Laser Îndepărtarea Tatuajelor Mașină De Picosecunde Cu Laser Pentru Îndepărtarea Tatuaj Laser Nd:Yag Pentru Salon

    (0) 0
(0 Recenzii)

4 495.35lei 4 045.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w228242

Cicatrici acnee

De Picosecunde laser ultra-scurte impulsuri (o zecime de secundă în lungime) pentru a lovi melanina cu o presiune mare,melanina se sfărâmă în mici, ca un praf, particule,Deoarece particulele sunt atât de mici,ele sunt mai ușor de absorbit și eliminat de către organism.Se va reduce semnificativ umflarea postoperatorie,melanina precipitat fenomen.

Aplicații:

4 Nu melanina precipitat

Toate de culoare de tatuaj elimina

Picosecunde mașină cu laser face tattoo & pigment tratament de eliminare a procesului de la 5 la 10 ori redus la 2 la 4 ori,reduce foarte mult tratamentul și timpul de recuperare,cu rapid și evident eficiente.

Se poate elimina toate tipurile de pigment și tatuaj în mod eficient și în condiții de siguranță,pentru că picosecunde laser utilizați poziționare precisă de țesutul țintă terapie pentru a reduce deteriorarea pielii pentru a atinge pistrui efect

3 Confortabil Și În Condiții De Siguranță

2 Fast Eficient

Un Laser Mâner și 4 Sonde.

532nmprobe principal pentru o ușoară culoare tatuaje, cum ar fi roșu și verde etc.

Cloasma, cafea, pete, pistrui, arsuri solare, pete de varsta, nevul ota, etc

755nmprobe pot face toate culorile tatuaj.Este folosit Fagure de miere Concentrat de tehnologie ușor de a proteja pielea de la daune în timpul tratamentului.Confortabil Și În Condiții De Siguranță.

1 High-Tech

Echipat cu 4 sonde pot îndepărtare toate de culoare tatuaje și pigment.Există mai multe etape pentru îndepărtarea tatuaj de tratament, cum ar fi rosu tatuaj, puteți utiliza 532nm sonda pentru a face un tratament, după un tratament va deveni gri, atunci puteți folosi 1064nm sonda pentru a elimina tatuaj complet.

Avantajele pico cu mașină cu laser:

Picosecunde mașină cu laser utilizate unic Fagure de miere Concentrat de tehnologie pentru a forma un efect de piele de vacuolizare,care poate proteja pielea de la daune în timpul tratamentului.

1064nmprobe principal pentru culoare închisă tatuaje, cum ar fi negru și albastru etc.

De albire a pielii, liniile fine de îndepărtare

1320nmprobe nevoie combina carbon crema de utilizat, pentru piele de curățare, de întinerire a pielii.Un tratament egal cu de 50 de ori masca faciala tratamentul!

  • Putere Tip: Electric
  • Dimensiune: 45*42*45CM
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Epilator
  • Garanție: 1 An
  • Nume De Brand: NSOUR, dubniy, dubniy
  • Utilizarea: Corpul, Fata
  • Certificare: CE
  • Tip: Tatuaj accesorii

Adauga Comentariul Tau Acum