Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4 În 1 PVC Masina Saltea Anti-Alunecare panoul de Silicon cu Suport pentru Telefon de Bord Mount Suport Multi-scop, Mașină Tavă Organizator Accesorii Auto

    (0) 0
(0 Recenzii)

75.86lei 26.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w223910

Produs material: PVC de înaltă calitate

4,Calitate Superioara: Fabricat din pvc de inalta calitate material, de lumină și puternic, rezistent, nu se deformează, ține de calitate.

Note:

Metoda de instalare: plasarea directă fără instalare

Descriere:

3,cu O singură mână Funcționarea în condiții de Siguranță: puteți plasa sau țineți telefonul cu o singură mână în timp ce conduceți, și ajusta cu ușurință telefonul în modul peisaj sau portret orientare.Este convenabil pentru a răspunde la telefon, reda muzică, și de poziționare GPS, în timp ce de echitatie, a face absolut sigur pentru tine de a utiliza.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Culoare: black red edge + aromoterapie, negru și alb, margine luminos versiune + aromaterapie

1,Multifunctional Anti-Skid Pad: anti-skid pad constă dintr-un număr de înmatriculare suport de telefon mobil + aromaterapie + anti-skid pad.Patru-in-one multi-funcție, potrivit pentru plasarea diferitelor elemente în mașină.Spune la revedere de la tradițional anti-alunecare tampoane;

Caietul de sarcini:

Produsul funcție de: numărul de înmatriculare + suport de telefon mobil + aromaterapie + mat non-alunecare

Lista de ambalare:

Cu un 4-în-1 de design, este foarte convenabil.Anti-skid pad este compus dintr-un număr de înmatriculare suport de telefon mobil + aromaterapie + anti-skid pad, care este potrivit pentru plasarea diferitelor elemente în mașină, spunând la revedere de la tradițional anti-skid pad; auto Universal suport de telefon pentru toate telefoanele și toate modelele de autoturisme.Puteți să-l utilizați pentru a naviga, viziona clipuri video, face apeluri video, live stream, înregistra clipuri video, înregistrare înregistrările de conducere, și mai mult.Designul simplu vă aduce o experiență diferită.

multi-scop non-alunecare suport telefon mat*1

Nume produs: Non-alunecare mat pentru vehicul multi-scop

2360 de°Rotativ: Cu rotație de 360 de grade design, puteți roti baza la orice unghi pentru a obține cel mai bun unghi de vizualizare.Pivotante design face ușor de ori.

nu este ușor de a deteriora panoul de instrumente sau de a părăsi inestetice mărci lipici, ușor de curățat. 5,Largă Aplicabilitate: masina Universala suport de telefon, potrivit pentru toate telefoanele mobile și toate modelele.Te/co-pilot poate folosi pentru a naviga, viziona clipuri video, face apeluri video, live stream, înregistra clipuri video, înregistrare înregistrările de conducere, și mai mult.Designul simplu vă aduce o experiență diferită.

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Puncte:

Parfum: Ocean/Lamaie/Koln

Tag-uri: covorase auto, organizator, iphone placa mat, masina tampoane, tampoane masina.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum