Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 BUC Centura de Siguranță Mini Clipuri Extensie Plug Masina Scaun de Siguranță de Blocare Catarama Centura Clip Clemă de Curea Relaxa Umăr Gât Acces Scaun

    (0) 0
(0 Recenzii)

5.65lei 3.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w223755

2. Reglabil Centură de siguranță: Reglarea spate, catarama poate controla etanșeitatea centura de siguranță.Puteți ajusta centura de scaun auto de reglare a etanșeitatea doriți, apoi glisați dispozitivul de reglare pe centura de siguranță și fixați-o.Prin urmare, diferite persoane pot ajusta centura de siguranță în funcție de forma corpului lor, care pot asigura nu numai siguranța lor, dar, de asemenea, reducerea presiunii cauzate de centura de siguranță, oferind oamenilor un sentiment de confort.

Brut greutate: 50g

Caracteristică:

Greutate netă produs: 17g (single)

4. Instalare rapidă în câteva Secunde: Nu este nevoie pentru a suda, a topi sau lipici mașină centura de siguranță dopuri, astfel încât centura de scaun auto de reglare poate fi instalat fără instrumente.Ai nevoie doar pentru a scoate ceva in plus centurile de siguranță, reglați centura de lungime dorită, apoi glisați clema pentru curea pe centura de siguranță și fixați-l.

Produs de culoare: negru, argintiu

Produs material: ABS

Dimensiune produs: despre 67x33x12mm/2.64x1.30x0.47inch

Specificație de produs: 2 buc (blister ambalaje de carton)

Aplicabile model: universal

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

1. Durabil și Reutilizabile: Cu centura de scaun auto clipuri de reglare este realizat din plastic ABS durabil, atent lucrate, rezistente la uzură și rezistente la daune, nu este ușor de a sparge, pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața de centura de scaun auto clipuri de reglare este netedă și fără pete, nu ușor de rănit mâinile și pielea și nu provoacă daune specifice pentru centura de siguranță, puteți folosi cu încredere.

2 x Scaun Auto Clip Curea

Caietul de sarcini:

Notă:

5. Un Must-have Accesorii Auto: Cele mai potrivite centura de siguranță lățimea este de 57mm.Universal reglabil curea de suport vă permite să comutați între diferite modele, o mare pentru utilizarea în vehicule, masini de inchiriat, inchiriat masini, etc.Mare pentru familii cu mulți copii sau femei gravide pentru a regla centura de tensiune.

Nume produs: scaun auto de clipuri centura de reglare

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

3. Catarama Design: centura de scaun Auto reglare cu catarama de design, puteți ajusta în mod liber de lungime a centurii de siguranță.În timpul frânării de urgență, mașina noastră a centurii de reglare poate lucra cu centura de scaun auto pentru a ține oamenii în siguranță, șoferul și pasagerul din față pot evita gâtului, feței sau leziuni piept.

Tag-uri: Accesorii, titular, Catarama.

  • Tip De Element: Fixare & Clip
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: ABS
  • Nume De Brand: VODOOL

Adauga Comentariul Tau Acum