Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

24buc 100ml Plastic Mini Sticle de Băutură Goale Spiritul Sticle & Lichid de Pâlnie Sticle Miniaturale pentru petrecerea de Nunta Sticla de Lichior

    (1) 5
(1 Recenzii)

113.90lei 102.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w217651

2. Articolele vor fi trimise prin ePacket, China Post Aer Înregistrat Mail, www.semimaratonzalau.ro strandard/premium de transport după ce se face plata.

SUNTEM FOARTE, FOARTE BUCUROȘI SĂ RĂSPUNDEM LA ORICE ÎNTREBĂRI ÎN ORICE MOMENT!NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!

O: feedback-ul Pozitiv este o modalitate foarte bună de a ajuta pe alți cumpărători pentru a face achiziții.Clientul care dă-ne 5 Stele feedback-ul pozitiv va primi un $1-$2 reducere pentru urmatoarea comanda.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru a reveni taxa de transport cu ambalaje corespunzătoare.

Ne străduim pentru a oferi servicii de top și produse pentru clienții noștri,se va face ziua noastră, dacă vă lăsați 5 STELE FEEDBACK cu privire la produsul nostru!Acesta va fi, de asemenea, util pentru alți clienți.

UȘOR se TOARNĂ PÂLNIE: Deoarece fiecare sticla de scurgere are un diametru mic de 15mm o pâlnie este inclus cu fiecare set.Acest lucru asigură ușor de turnare și va însemna că nu o singură picătură va fi pierdut sau vărsat.Precum pâlnia are un mic mâner lateral astfel încât să puteți ține-l nemișcat în timp ce turna în dumneavoastră preferat whisky, vodca, gin, sambuca, bourbon sau chiar tequila.Vă rugăm să consultați imaginile de dimensiuni complete de pâlnie.

Vă rog să observați :

24buc 100ml Plastic Mini Sticle de Băutură Goale Spiritul Sticle & Lichid de Pâlnie Sticle Miniaturale pentru petrecerea de Nunta Sticla de Lichior

R: Noastre rata de defect este mai mică de 0,2%.Dacă există orice produse defecte din cauza defectele de producție, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Pasul 2: Faceti o noua comanda, nu plătesc înainte de a ajusta prețul

ETANȘ NU VĂRSAȚI STICLE: Fiecare flacon are un negru șurub capac de sus, care sigur șuruburi pe fiecare flacon a crea un sigiliu etanș pentru a asigura prețioase conținutul nu verse in geanta, servieta sau rucsac.Dacă alcoolul nu este dvs. de lucru, aceste sticle sunt, de asemenea, o mare pentru stocarea unui turism mici dimensiuni suma de preferat sos iute, otet balsamic sau sos pentru masa de prânz pe drum.

O: Dacă ar dori să cumpere cantități mari, vă sunt foarte binevenit pentru a ne contacta, va vom oferi cel mai bun preț.

Î: Cum pentru a obține o reducere?

Pasul 1: Lăsați-o 5 stele feedback-ul pentru ultima comanda și să ia o captură de ecran.

2. O rambursare completă va fi oferindu-dacă coletul este deteriorat sau lipsește în transport.

ASTA E SPIRITUL: Cu 24 de sticle goale de plastic din acest set se face ușor de a păstra dumneavoastră preferat de spirit cu tine să se bucure de oriunde și oricând.Sticlele și pâlnia sunt masina de spalat vase în condiții de siguranță sensul fiecare sticla pot fi refolosite de mai multe ori.Fiecare sticla de măsuri 13.7 cm (5.4 cm) în înălțime și poate stoca până la 100ml/3.4 fl oz.Sticlele au un cioc de 15mm.

1. Dacă produsul returnat la noi de control de securitate, vom retrimite-l cât mai curând posibil.

Î: ce este politica companiei privind mărfurile defecte?

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru magazinul nostru precum și alți clienți!

Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care protecția este pe cale de a alerga afară, dar pachetul este încă nelivrate?

DEGUSTĂTOR STICLE CADOU: Aceste mici sticle de lichior sunt perfecte pentru a face propriul dvs. de spirit și partajarea cu prietenii și familia.Puteți crea mici degustător de sticle din băutura ta preferată și să dea cadouri.Puteți obține chiar și creativ și de a folosi aceste sticle pentru a anima cabină de duș de mireasă.Așteaptă o fată?Umple cu roz gin și să trecem acest partid a început.

3. Dacă aveți cerințe speciale, pe de transport maritim, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când comanda.

Pasul 4: De Plată.

Pasul 3: Contactați serviciul clienți și arată captură de ecran de 5 stele feedback-ul.Vom ajusta prețul pentru tine.

A: în Cazul în care elementul nu ajunge în termen de protecție de timp, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare pentru tine și asigurați-vă că veți primi bunurile cât mai curând posibil.

1. Daca valoarea comenzii este sub 5 USD, acesta va fi trimis prin www.semimaratonzalau.ro saver shipping sau prin poștă obișnuită (fără informații de urmărire), în cazul în care pachetul nu livrează în 70 de zile , va vom retrimite sau restituire .

Diametrul exterior al acestui filtru este : 5mm ,este costum pentru tuburi de cerneală cu dimensiunea de 5 mm(diametru exterior)x 3 mm (interior diamter)și 6mmx4mm

Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru, în orice mod, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau e-mail-ne direct înainte de a pleca de feedback negativ.Pentru că vom face toate eforturile pentru SATISFACȚIE de 100%!

Q: sunt un reseller, pot obține prețul de en-gros?

Tag-uri: sticle pus lichior, sticle de sticlă de lichior de fructe, cafea cupe mini, sticle mici de băuturi, conserve din oțel pâlnie, copiii mașină de espresso, minipresso 30 baruri, mini sticle de alcool cadou cu lichior, pahare de cristal lichior mini, sticle de băuturi mrdio litri.

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: sticle de lichior
  • Tensiune: 110V, 220V
  • Nume De Brand: soluție unică
image

Anonymous

5
2022-10-09

“A venit comanda, totul ca un întreg, ambalare este bun, nimic nu a fost deformat, un singur minus, din set ar trebui să fie o altă pâlnie, din păcate, ea nu a fost. În general, am recomanda.”

Adauga Comentariul Tau Acum