Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Guzheng Poduri Accesorii Ponturi Părți Instrument Chineză De Unghii Rezistent Muzicale Titera Lemn Piloni De Pod Titularii De Înlocuire

    (1) 5
(1 Recenzii)

149.45lei 82.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w214129

- Se poate îmbunătăți în mod eficient timbrul de Guzheng.Este o practică Guzheng accesoriu pentru a sprijini performanța și practică.

-Culoare: Maro

Caracteristici

- Dimensiuni mici si greutate redusa, este convenabil pentru noi de a stoca și transporta, și poate înlocui vechi sau piese rupte oricând și oriunde.

- Măiestrie excelent garantează practic și durabilitate și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, fără a fi deteriorate cu ușurință.

Aici este un Guzheng pod.Podul este din lemn robust pentru utilizare.Lemn Natural bridge întruchipează vechi și clasic stil, decor mare pentru instrumentul dumneavoastră.Usor de instalat, potrivit pentru Chinezi Guzheng.Acest Guzheng pod este un înlocuitor mare pentru dumneavoastră rupte, murdare sau vechi pod tailpiece.

Descriere

-Material: Lemn

Lista De Ambalare

- Aceste guzheng înlocuire poduri sunt realizate din materiale superioare, sunt de bună calitate, nu sunt ușor de spart, și sunt durabile.

21x Guzheng Poduri

-Dimensiune: Aproximativ 6.50X5.50X2.00cm/ 2.55X2.16X0.79in

- Cost-eficiente, puteți cumpăra practic Guzheng Pod, la prețuri accesibile, economice și practice.

Tag-uri: poduri accesorii ponturi instrument de piese, suport pentru muzică, strat de pod, instrument de curățare, ponturi.

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Guzheng Poduri
  • Tip: pod
image

Anonymous

5
2022-11-07

“marfa Este deteriorat cauza ambalaj. Dacă ai pus toate podurile împreună într-un sac de plastic, au daune în sine cauzează frecare, ca în mașină de spălat”

Adauga Comentariul Tau Acum