Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Reutilizabile 5D Silicon Ochi, Machiaj Fata Practica Masca Bord Pad Pielea Soluție Machiaj Manechin Silicon pentru Formare Consumabile

    (1) 5
(1 Recenzii)

92.81lei 51.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w211830

1.Acesta este un foarte realist 3D silicon fata de machiaj practică.Acest panou se simte ca o adevarata fata si va poate oferi cea mai realistă experiență de machiaj.Vă permite să practici machiaj de peste si peste, fără a dăuna pielii.

Dimensiuni: lungime 18cm * lățime 9.6 cm * înălțime de 3,6 cm

3.Machiaj panou poate fi folosit pentru ori nelimitat, trebuie doar să utilizați ulei de curățare pentru a elimina machiaj după fiecare utilizare, apoi clătiți cu apă, asigurați-vă că panoul este uscat înainte de a putea utiliza din nou.

4.Potrivit pentru practicarea de extensie a genelor, machiaj, masaj facial sau pictura pe fata.Poate fi, de asemenea, folosit pentru a practica tehnici de masaj facial pe o suprafață plană.Mare pentru salon sau pentru uz personal.Potrivit pentru incepatori sau cei care doresc să-și îmbunătățească abilități de machiaj.

Pachetul include:

Material: Silicon

Caietul de sarcini:

2.Practica bord este fabricat din texturate bionic silicon, care nu este ușor să se deformeze și complet simulează textura de pielea omului.Neted, moale, fără miros, convenabil și refolosibile ca pielea real.

1x Machiaj Practică Bord

După aplicare, aveți posibilitatea să utilizați machiaj remover pentru a elimina petele și machiaj.

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

5.Acestea sunt cadouri perfecte pentru cei de sex feminin de familie și prieteni, ca cosmetologie studenți, incepator geană artiști, și așa mai departe.

Nume produs: Practicarea Fata de Machiaj de Bord

Tag-uri: ochi machiaj fata practica masca, practica machiaj fata, machiaj fata practica, machiaj ochi practică fata, practica pad, tatuaj consumabile.

  • Tip: Tatuaj accesorii
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LANBENA
image

Anonymous

5
2022-11-29

“excelent, livrare rapida”

Adauga Comentariul Tau Acum