Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dsupport Universal TV cu Ecran Plat Fixe Mount Imagine Agățat Stil Subțire Ultra-Low Profile pentru 13"-70" TV MF2003

    (0) 0
(0 Recenzii)

68.32lei 57.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w202704

Dsupport Universal TV cu Ecran Plat Fixe Mount Imagine Agățat Stil Subțire Ultra-Low Profile pentru 26"-50" TV

Toate informațiile sunt furnizate în starea inițială, fără nici o garanție și poate fi un pic modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Articol Nr.: DS-MF2003 de Montare Tip: TV mount Fixe Acceptate TV Dimensiuni: 26" - 50" Material: de Înaltă Calitate de protecție a minorilor rece rolling material Greutate Maximă Capacitate: 110 kg.Sprijinit de Montare Gaură Modele (VESA): 100x100mm să 800x800mm Profil de Montaj: 0.6 Inch de perete vă Rugăm să rețineți: din Cauza la nivel cu bule este interzis a navei de către firma de curierat, deci trebuie să-l scoată înainte de expediere.Anunț Important: 1. Toate costurile de transport maritim, a arătat în www.semimaratonzalau.ro nu include o Zonă Extinsă Cost suplimentar! 2. Pls verifica cu UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.pentru a confirma dacă orașul tău (codul poștal) are nevoie de o Zonă Extinsă contra Cost!! 3. Taxele vamale și Taxele NU sunt incluse în costul de transport maritim 4. Vă rugăm să lăsați adresa dvs. de birou pentru colectarea coletelor. 5. Clienții din Brazilia pls las numarul CPF în scopul ca vamale nevoie de ea. 6. Clienții din Chile pls lasă-ți RUT numărul în ordinea în care sunt obiceiurile voastre nevoie de ea.

Tag-uri: stand tv animale de companie cutie, tv cu ecran plat de 24, macmini tv mount, stand tv toronto kijiji, swift tv mount, tv cu ecran plat 72, tv cu ecran plat lg, suportul de 27 de birou, încadrată tv cu ecran plat, tv cu ecran plat de 40.

  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: DS-MF2003
  • Stil: TV monta fix
  • Nume De Brand: SUPTEK

Adauga Comentariul Tau Acum