Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Origianl Germania HILTI B18/1.6 21.6 V 1.6 Ah Instrument de Putere acumulator HILTI C4/36-ACS 1600MAH CPC Li-ion Baterie Reîncărcabilă

    (0) 0
(0 Recenzii)

484.29lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19959

Dacă aveți întrebări și / sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau on-line, vom lua plăcere de la server la tine.

Transport

În scopul de a asigura interesele ambelor părți, vom accepta doar www.semimaratonzalau.ro Escrow pentru plată, înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Plată se potrivește cu adresa ai nevoie de noi pentru a livra.

Contactați-ne și Feedback-ul

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat.

Plata

Politica noastră

Ne vor trimite produsele în termen de 3 zile lucrătoare după ce sistemul confirmă plata.Cele mai multe dintre produsele noi va oferim transport gratuit,în funcție de diferite țări, diferite produse, pentru a alege cea mai bună calitate și rapid de transport maritim fel, în mod normal, aceasta va nevoie de aproximativ 15 -35 de zile lucrătoare pentru livrare

Satisfactia ta, urmărirea noastră.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să luați-vă timp să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 scor de rating.

vom face tot posibilul să-l rezolve pentru satisfacția dumneavoastră și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută aici.

Dacă ai primi articol dar nu este diferit cu comanda sau nu în stare bună, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile pentru rambursare sau retrimite,

Dacă sunteți nemulțumit cu noi, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative,

Politica De Returnare

Unele situații avem nevoie clientul trimite produsul înapoi la noi, conform regulamentului cumpărătorul va plăti pentru taxele poștale de returnare.Înțelegerea dvs. va fi apreciat.

Tag-uri: hilti 36a baterie, cleme hilti, hilti baterie t6, vesta cpc cbem7400c, vintage hilti, baterie 3 hilti, baterie li-ion 22v, hilti te 70 piese, baterie yadea 36v, hilti te portbagaj.

  • Cerere: instrument de putere
  • Certificare: CE
  • Tensiune: 21.6V
  • Tip: Li-ion
  • Numărul De Model: B18
  • Capacitate Nominală: 1.6 Ah
  • Nume De Brand: Edragonflag
  • Origine: DE(Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum