Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Telescopic Carbon Tijă de Pescuit 4.5 m 5,4 m 6.3 m Ultralight Rock Tijă de Pescuit de Călătorie Filare Pescuit Tijă de Aruncare Surfcasting Pol

    (3) 5
(3 Recenzii)

145.31lei 101.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w191574

acest element include schimb de sfaturi.

1 Material de Fibra de Carbon, Puternic, Sensibil, dar de Lumină-greutate. 2 de Înaltă rezistență și durabil scaun tambur, mai puternic și non-alunecare. 3 Fuji inele de ghidare, a minimiza linie de frecare, se disipa caldura eficient, livra fără probleme aruncă atunci când preluarea. 4 protecția Mediului și non-toxice din plastic ABS de acoperire a proteja ghiduri de rău. 6 Veți primi produsul individuale cu tija de sac.

Tag-uri: pălărie de surfcasting, exprimate vergele de sudare, jacheta pescuitul surfcasting, mare tijă de pescuit plaja, laborator dentar mecanic aquipment consumabile, organizator cutii de surfcasting, fuda tijă telescopică, tijă de pescuit 42 de milioane de surf, aguacate pixuri cu gel, bfs rolă de pescuit.

  • poziția: Ocean Rock Fshing, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz
  • Material: de carbon
  • Duritate: Extradure
  • Categorie: Rock Tijă De Pescuit
  • Numărul De Model: DJ1
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LIEYUWANG
  • Acțiune: Rapid
  • Diametru De Top: 1.1 mm
image

Anonymous

5
2022-12-07

“EXCELENT!”

image

Anonymous

5
2022-08-25

“Nu e cel mai bun rod din lume.. stiam asta deja. Dar pentru prețul și să-și petreacă timpul la pescuit pe preferata mea urban-ul, este în valoare de ea. Și cine știe dacă aș îndrăzni să-l folosească în altă parte "mai greu". Nu un e-mail, nu co-comu, nu mi-a dat lui de urmărire. A trebuit să fie cel de a "întreba." Am aflat că logistica compania deja a avut-o (în acest caz Post, Spania). A doua zi au dat-o la Mine.”

image

Anonymous

5
2022-08-25

“Am cumparat tija un pic mai mult decât celălalt. Exact.Trebuie să spun că la fel ca și în precedent "Rod". Foarte normal rod, cu un pret foarte bun pentru un "standard" utilizarea non-existente de comunicare de la vânzător. Cred că aceasta este prima dată când nu am niciun contact cu un vânzător. Și chestia asta m 'am cumpărat de ceva timp pe Aliexpress.com. Apropo, acest "toiag" a doua "terminal tije" inclus.”

Adauga Comentariul Tau Acum