Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

RXBB 2 buc Nause Mansete, rău de Mișcare Trupa pentru Sarcina, Presopunctura Bratara pentru Nause sau de Boală Dimineata

    (0) 0
(0 Recenzii)

5.98lei 2.68lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18781

Greutate: aprox.30g

OOTDTY

Culoare: Negru/Albastru/Verde/Gri/Portocaliu/Violet/Rosu/Galben

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Dimensiune: aprox.3.5x5cm/1.38x1.97in

RXBB 2 buc Nause Mansete, rău de Mișcare Trupa pentru Sarcina, Presopunctura Bratara pentru Nause sau de Boală Dimineata

Reduce Boală: rău de Mișcare benzi de mare pentru reducerea dimineața de boală, sarcină, boală, boală mare, raul de masina, avion boală și orice alte răului de călătorie.

Principiul de lucru: Anti-Greață Mansete lucrări de presiune pe Nei-Kuan puncte de acupunctura pe fiecare încheietura mâinii cu ajutorul unui plastic stud care lucrează pentru a restabili echilibrul în organism.

Universal Dimensiune: raul de Masina trupe care unul mărime se potrivește pentru toate(Adulți și Copii), foarte elastic și inofensiv pentru piele, 3.5x5cm/1.38x1.97inches.

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

Pachet: 2 buc

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Pachetul Include: 2 buc x răul de Mișcare Bratara

Sănătos și Eficient: Cel mai sanatos mod pentru rău de mișcare relief, fără medicamente, fără efecte secundare.Simplu, În Condiții De Siguranță & Natural Presopunctura Tehnologie Dovedit Eficiente.

Caietul De Sarcini: Material: Poliester

Frecvența de Utilizare: Poate fi utilizat în mod continuu și în mod repetat.Nu provoca somnolență sau alte efecte secundare.

Tag-uri: răul de mișcare trupa, genunchi folie de protecție trupa, presopunctura trupa, suport pentru genunchi, tendonul suport curea trupa, compresie trupa, tendonul trupa.

  • Origine: China Continentală
  • Varsta: Universal

Adauga Comentariul Tau Acum