Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

1buc Sticlă de Protecție de Film Pentru IPad Pro 11 obiectivul aparatului Temperat Film obiectivul aparatului Foto Înapoi cu Ecran Protector Pentru IPad Pro Remarcabil

    (1) 5
(1 Recenzii)

16.76lei 8.38lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w186797

Descriere: 1. Super Aderenta: Toate lipici adsorbție electrostatică face de film aparat de fotografiat ferm atașat la obiectiv, nu va cădea.Acest aparat foto cover pentru iPad Pro 11 2020/ pentru iPad Pro 12.9 2020 este detașabil și nu există nici un reziduu atunci când eliminat.

Material: sticla + metal

Lentila Camerei Temperat Film*1

2. Caz de protecție: dimensiunea adaptate pentru iPad Pro aparat de fotografiat lentilă (distanța dintre lentilă și pentru iPad caz este de cel puțin 0,25 mm) nu va afecta utilizarea de caz de protecție.

Culoare: negru

3. De înaltă Definiție: camera de acoperire are un grad ridicat de transparență cu factor de transmisie a luminii de până la 99%.Acest aparat foto capacul de protecție a lentilei pentru iPad Pro 2020 11-inch / pentru iPad Pro 2020 12.9 inch nu afectează aparat de fotografiat, și pot menține calitatea originală de fotografii și clipuri video.Recent modernizate camera flash diafragma nu va afecta calitatea fotografiei atunci când utilizați blițul pe timp de noapte.

5. Protecție excelentă: cuprinzătoare lentile de acoperire design poate oferi protecție completă.Acest aparat de fotografiat lentilă protector pentru iPad Pro este de 9H duritate de sticla, care poate proteja în mod eficient de lentilă aparat de fotografiat și de a evita inutile zgârieturi și zgârieturi cauzate de cuțite, chei și alte substanțe dure.La oleophobic ecran de acoperire previne amprentele, sudoare, reziduuri de grăsime și praf, și este ușor de a păstra curat.

Potrivit model: pentru iPad Pro 11 2020/ pentru iPad Pro 12.9 2020

Lista De Ambalare:

Caietul de sarcini:

4. Ușor de instalat: evacuare adeziv face ca acest aparat protector pentru iPad Pro 2020 buna automat, cu ușurință și fără bule de aer, atașați la aparat de fotografiat lentilă pentru iPad.

Tag-uri: ipad pro aparat de fotografiat lentilă protector, Ecran Protector, camera de acoperire, lentilă aparat de fotografiat, ipad pro parte protector.

  • Caracteristici: OGLINDA
  • Compatibil Marca: Pentru Apple iPad
  • Cantitatea: 1 Pachet
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

5
2022-12-16

“Se potriveste pe ipad pro 11 2011 model perfect, recomand”

Adauga Comentariul Tau Acum