Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Robot Aspirator Inteligent Ultra Subțire Automat de Măturat cu Aspirație de Remorcare 3-În-1 APLICAȚIE de Control de la Distanță

    (1) 4
(1 Recenzii)

302.44lei 229.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w184780

3.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

5. Dezinfectie cu UV.

2. Acest produs nu este rezistent la apa, nu lasa orice contact cu produsul lichid și apă puțin adâncă, departe de sursa de foc.

3. Este interzisă utilizarea în suspendat mediu, cum ar fi acoperiș, casa scării, casa duplex și așa mai departe.

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.semimaratonzalau.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.semimaratonzalau.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Feedback-Ul

1. Acest produs este un sistem automat de măturătoare cu matura, cu aspiratorul si mopul funcții.

Mod de lucru: Apăsați pe comutatorul de alimentare, functioneaza produsul pe o suprafață netedă și chiar sol.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

2. Când tensiunea scăzută indică, albastru clipește, vă rugăm să dezactivați comutatorul în timp pentru a încărca produs.

5. Produsul foloseste design universal, atunci când a întâlnit în fața obstacolelor, posibilitatea de a schimba direcția.

1 * Chineză și engleză Manual

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

1 * Perie De Curățare

Despre Noi

3. Funcția colector: corect inserați colector cârpă în partea de jos a produsului.

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

Dimensiune produs: 30x30x4.5cm

2 * Perie Laterală

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

7. Dacă produsul pare anormal fenomene, cum ar fi miros, fum, zgomot anormal, excesiv de febră.Vă rugăm să nu mai utilizați imediat.

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

Despre Transferurile

8. Lumina UV nu ar trebui să fie îndreptate în ochi, și nu lăsați copiii să funcționeze sau să se joace singur.

culoare:Alb

1. Din motive de siguranță, acest produs ar trebui să fie operate de oameni cu sănătatea fizică și mentală și vârsta peste 14 ani.

Despre Servicii post-vânzare

Material:ABS

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

1 * Cablu De Încărcare

Avertizare:

Despre Plată

1 * Cârpă De Curățare

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

1 * Inteligent Robot Aspirator

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

Conținutul Pachetului:

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

6. Opri de încărcare atunci când lumina roșie se stinge, pentru a preveni suprapreț, afectează durata de viață și de accident.

4. Inteligent app de control de curățenie, control de la Distanță, de înaltă și joasă viteză de comutare, extraordinar de curat experiență.

4. Atunci când produsul este la locul de muncă, vă rugăm să aibă grijă de familia dumneavoastră și animalele de companie pentru a preveni care se încadrează, panică și alte leziuni.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: Aspiratoare, parul, apă caldă extractor covor de curățare mașină, comerciale roboți de curățare, Aspirator Robot.

  • Funcția: Uscat
  • Tensiune (V): 6V
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Putere (W): 500W
  • Origine: China Continentală
image

Anonymous

4
2022-08-14

“Baterie נגמרת în termen de 20 de minute”

Adauga Comentariul Tau Acum