Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Sticla pentru apa Capac cu Capacitate Mare Motivaționale Sticle de Apă Sac de Transport cu Curea Sport Sticla de Apa CoversDrinkware Accesoriu

    (2) 3.5
(2 Recenzii)

60.79lei 41.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18329

Dimensiune produs: Despre 24x11cm/9.44x4.33inch

5.Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Sport Sticla de Apa Acoperire telefon Mobil Titularul Sticla de Apa de Caz Maneca cu Curea din Neopren pentru Picnic Drinkware Accesorii

2.Siguranță: material inofensiv pentru om.Curea de umăr și cataramă din material plastic este de puternic pentru a ține sticla.Acesta va proteja sticla de la zero daune și împotriva hot.Este o mare neopren maneca pentru sticla de apa.

Notă:

Caietul de sarcini:

3.Buzunar telefon: partea de mezanin pot fi plasate telefon si carduri de credit, chei, aroma de pachete și alte elemente esențiale.

Produs material: SBR submersibile neopren

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

1.De înaltă Calitate: sport sticla maneca este fabricat din neopren durabil.Simți moale, elastic și ma, a păstra apa rece sau cald, și păstrați sticle de transpirație.Mâneci rim îmbrățișări sticla perfect, ușor de a lua on și off.Și vine cu curea de umăr.

1 x Sticla de Apa Acoperă

Caracteristică:

4.Bună izolare: sticla de bautura maneca este potrivit și foarte convenabil pentru interior și exterior utilizare, cum ar fi camping, înot, de conducere, pescuit și alte activități.Este, de asemenea, ușor de curățat și rezistent la intemperii.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.bmersible

Produs de culoare: Negru, Roz, Roz Tipărite, Imprimate alb-Negru, Verde

Tag-uri: sticla pentru apa capac, mare suport sticla, sticla de apa 2000ml, silicon sticla de apa, sticla de apa de 2l, pașaport de acoperire.

  • Produs de culoare: Negru, Roz, Roz Imprimate, Negru Imprimat, verde
  • Material produs: SBR submersibile neopren
  • Dimensiune produs: Despre 24x11cm/9.44x4.33inch
  • Caracteristică 2: Capacitate Mare Motivaționale Sticle De Apă
  • Capacitate: 1L
  • Origine: China Continentală
  • Material: Cauciuc
  • Caracteristică 1: sticla de apa acoperă
  • Caracteristică 3: Termos Maneca Drinkware Accesorii
image

Anonymous

2
2023-01-09

“Este mai inchisa decat in fotografie. Nu-mi place culoarea”

image

Anonymous

5
2022-10-27

“de mare calitate si foarte rapid de transport maritim”

Adauga Comentariul Tau Acum