Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LED Lumini de Coada Mijlocul Lampa Pentru Toyota Sienna 2021 2022 2023 Cu Pornire de Animație Secvențială de Semnalizare Lampă Spate Asse

    (0) 0
(0 Recenzii)

3 304.57lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w180756

🎈【Certificare】Cu PC-uri,ABS,PMMA,Material de STICLĂ Dovedi Complet Sigilat, rezistent la apa, Praf și Rezistent la Coroziune, Funcționează Perfect, Chiar și în Condiții Meteorologice Aspre.

🎈【】 Caracteristici Dual Lămpii de Marșarier, LED DRL și dinamic de semnalizare a oferi un aspect mai bun pentru masina ta.Luminozitate ridicată reverse lumina și lumina de frână face de conducere mai sigur pe drum.Cu lampa de ceață a adăugat

🎈【Compatibilitate】Plug and play, Ușor de instalat, Înlocuirea Directă Poziția Inițială.OE Fabrica de Stil.Nu despicare este necesar.Instrucțiuni de instalare Inclus, Instalare Profesională este Recomandată.

🎈【Garanție】1 An garantie de la data de livrare , care să acopere toate problemele de calitate.

🎈【】 Actualizări de Reîmprospătare aspectul de masina ta și de a schimba masina ta stil, și vă oferă și familia ta în siguranță pe timp de noapte de conducere.Inclusiv de semnalizare cu secvențiale indicator,care rulează lumina.

Despre acest articol

Tag-uri: led lumini de coada mijlocul lampa, lexus rx450h stopuri, Sienna, tundra 2007, Universale Accesorii Auto, 2017 lexus rx350 accesorii.

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Coada De Lumină De Asamblare

Adauga Comentariul Tau Acum